Tilat ja toimijat

Body

Karatalo on arkkitehtitoimisto Nurmela-Raimoranta-Tasan suunnittelema, ja se otettiin käyttöön vuonna 1987. Karasali toimii Tapahtuma- ja kulttuuripalveluiden tuottaman kulttuuriohjelmiston yhtenä estradina. Yleisölle avoimia tilaisuuksia salissa järjestävät myös talon muut toimijat, lastenteatterit sekä yksittäiset taiteilijat ja kulttuuriyhteisöt.

Karatalossa toimii Karakallion nuorisotila. Talossa on erilaisia opetus- ja toimintatiloja, joissa järjestetään mm. työväenopiston, Espoon kuvataidekoulun, Musiikkiopisto Juvenalian ja  Rytmimusiikkiopisto Taukon opetusta. Lisäksi Karatalossa harjoittelee aktiivinen joukko erilaisia harrasteryhmiä. Pääaulassa sijaitsee pieni näyttelytila.


Tilojen vuokraus ja varaus


Karasali
Karasali on monitoimitila, joka soveltuu hyvin niin konserttien, tanssin kuin pienimuotoisen teatterinkin näyttämöksi. Se muuntuu sekä yleisötilaisuuksiin että harrastustoimintaan. Salissa on 137-paikkainen nouseva teleskooppikatsomo. Näyttämö on lattiatasolla. Projektorihuoneessa on äänentoistolaitteet, valo-ohjaus ja videotykki. Tutustu Karasaliin  panoramakuvasta.

Salia voi hakea käyttöönsä toimikausittain tai yksittäisinä vuoroina. Tilan käyttökorvaus lasketaan tilaisuuskohtaisesti. Karasalin ulosvuokraukset, tekniikka ja hintatiedustelut: käyttömestari Simppu Silaste, p. 050 594 2755 tai sähköpostitse: simppu.silaste@espoo.fi.

Toimintatilat
Toimintatilat soveltuvat kokous- ja harrastuskäyttöön. Tilat ovat kooltaan 24-50 m2 ja ne sopivat 5-20:lle hengelle. Varustelutaso vaihtelee tilakohtaisesti. Harjoitusvuorot ja talon toimintaan liittyvät tiedustelut: järjestäjä Timo Taipalo, p. 050 566 6485 tai sähköpostitse: timo.taipalo@espoo.fi

Näyttelytila
Karatalon pääaulassa sijaitseva näyttelytila soveltuu pienimuotoiselle näyttelytoiminnalle. Näyttelytilaa voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella. Karatalo ei peri käyttökorvausta näyttelyajasta. Näyttelytilan varausta koskevat tiedustelut sekä vapaamuotoiset hakemukset liitteineen ja/tai työ-/teosnäytteineen: Kulttuurituottaja Marianne Marttila, marianne.marttila@espoo.fi tai osoitteella: Karatalo, kulttuurituottaja Marianne Marttila, PL 62301, 02070 ESPOON KAUPUNKI Määräaikaan mennessä saapuneista hakemuksista valitaan seuraavaan kauteen sopivat näyttelyt. Kevätkauden näyttelyiden määräaika on 15.9. ja syyskauden näyttelyiden 15.2.