Tilat ja toimijat

Body

Karatalo on arkkitehtitoimisto Nurmela-Raimoranta-Tasan suunnittelema, ja se otettiin käyttöön vuonna 1987. Karasali toimii Tapahtuma- ja kulttuuripalveluiden tuottaman kulttuuriohjelmiston yhtenä estradina. Yleisölle avoimia tilaisuuksia salissa järjestävät myös talon muut toimijat, lastenteatterit sekä yksittäiset taiteilijat ja kulttuuriyhteisöt.

Karatalossa toimii Karakallion nuorisotila. Talossa on erilaisia opetus- ja toimintatiloja, joissa järjestetään mm. SVEBIN (Svenska bildningstjänster eli ruotsinkieliset sivistyspalvelut), Espoon kuvataidekoulun, Musiikkiopisto Juvenalian, Rytmimusiikkiopisto Taukon ja Omnian (Espoon työväenopisto) opetusta. Lisäksi Karatalossa harjoittelee aktiivinen joukko erilaisia harrasteryhmiä. Pääaulassa sijaitsee pieni näyttelytila.
 

Karakallio Creative -hanke

Karakallio Creative -hanke elävöittää Espoon Karakallion aluetta taiteella ja tapahtumilla, lisää alueen elinvoimaisuutta ja herättää positiivista kiinnostusta julkista taidetta kohtaan. Hankkeen toteuttaa Elävä Espoo ry, joka kuuluu julkisen taiteen kehittämishankkeita koordinoivaan Upeart-taidekollektiiviin.

www.karakalliocreative.com


Tilojen vuokraus ja varaus


Karasali
Karasali on monitoimitila, joka soveltuu hyvin niin konserttien, tanssin kuin pienimuotoisen teatterinkin näyttämöksi. Se muuntuu sekä yleisötilaisuuksiin että harrastustoimintaan. Salissa on 137-paikkainen nouseva teleskooppikatsomo. Näyttämö on lattiatasolla. Projektorihuoneessa on äänentoistolaitteet, valo-ohjaus ja videotykki. Tutustu Karasaliin  panoramakuvasta.

Salia voi hakea käyttöönsä toimikausittain tai yksittäisinä vuoroina. Tilan käyttökorvaus lasketaan tilaisuuskohtaisesti. Karasalin ulosvuokraukset, tekniikka ja hintatiedustelut: käyttömestari Henri Saarela p. 050 5666 485 tai sähköpostitse: henri.saarela@espoo.fi

Toimintatilat
Toimintatilat soveltuvat kokous- ja harrastuskäyttöön. Tilat ovat kooltaan 24-50 m2 ja ne sopivat 5-20:lle hengelle. Varustelutaso vaihtelee tilakohtaisesti. Harjoitusvuorot ja talon toimintaan liittyvät tiedustelut: karatalo@espoo.fi    

Näyttelytila
Karatalon pääaulassa sijaitseva näyttelytila soveltuu pienimuotoiselle näyttelytoiminnalle. Näyttelytilaa voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella. Karatalo ei peri käyttökorvausta näyttelyajasta. Näyttelytilan varausta koskevat tiedustelut sekä vapaamuotoiset hakemukset liitteineen ja/tai työ-/teosnäytteineen: Kulttuurituottaja Liisa Paatsalo, liisa.paatsalo@espoo.fi tai osoitteella: Karatalo, kulttuurituottaja Liisa Paatsalo, PL 62301, 02070 ESPOON KAUPUNKI Määräaikaan mennessä saapuneista hakemuksista valitaan seuraavaan kauteen sopivat näyttelyt. Kevätkauden näyttelyiden määräaika on 15.9. ja syyskauden näyttelyiden 15.2.