Opastukset

Body

Tilaa opastus! 

Opastettu kierros on mainio ohjelmanumero ystävien tapaamiseen, työpaikan virkistyspäivään, yhdistyksen opintokäynniksi tai syntymäpäiväjuhliin.

  • Ryhmäkoko max. 25 hlö.
  • Kierrokset varattava viikkoa aikaisemmin.
  • Opastuksia järjestetään museon aukioloaikoina
  • Varaukset ti, la-su 11-17, ke-pe 11-19 (p. 09 816 57052).
  • Opastuksen hinta 50 € + sisäänpääsy Näyttelykeskus WeeGeelle (12/10 €, vapaa pääsy alle 18- ja yli 70-vuotiaille).
  • Opastamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Tulossa museoon vierailulle muuten vain? Katso ajankohtaiset tapahtumat ja pääsylipun hintaan sisältyvät kierrokset tapahtumasivuilta

Koulu- ja paiväkortiryhmien opastuksiin voit tutustua täältä 

Suosittelemme: 


Katse horisontissa -näyttelyn opastus, 50 € / ryhmä,  max. 25 hlö

Meri tarkoittaa espoolaisille montaa asiaa: vapautta, merituulta ja tuoksua, muistoja ja kotimaisemaa. Kierroksella pääsee tutustumaan meren moniin puoliin ja muuttamaan käsitystään merestä. Tutuksi tulevat niin elämä meren ehdoilla kuin rannan ja saariston nykyään tarjoamat virkistysmahdollisuudet. Pinnan allekin sukelletaan. Esittelyn jälkeen on helppo jäädä tunnelmoimaan ja puuhailemaan itseä kiinnostaviin kohteisiin. Tervetuloa merelle! Kesto 30-60 min.

Erilainen Espoo -opastus 50 €/ryhmä, max 25 hlö

Mikä tekee Espoosta vähän erilaisen kaupungin? Opastuksella kuullaan kohokohtia Espoon alueen historiasta aina kivikaudelta nykypäivään Tuhat tarinaa Espoosta -näyttelyssä. Kesto 30-60 min toiveiden mukaan.

Toisenlaisia tarinoita (K18) -opastus 50 €/ryhmä, max 25 hlö

Tämä aikuiseen makuun sopiva kierros tutustuttaa kepeällä otteella historian toisenlaisiin tarinoihin. Luvassa luvatonta lempeä ja väkivallan tekoja, skandaaleja ja kummitustarinoita Tuhat tarinaa Espoosta -näyttelyssä. Kesto 45-60 min.

Almanakkoja ja museoelämyksiä – WeeGeen arkkitehtuuri- ja historiakierros 50 €/ryhmä, max 25 hlö

Kierroksella tutustutaan Aarno Ruusuvuoren suunnittelemaan Weilin-Göösin kirjapainotalon kehuttuun arkkitehtuuriin ja mielenkiintoiseen historiaan. Kierroksella tulevat tutuiksi myös nykyisin WeeGeellä toimivat museot. Kierros sopii kaikille, jotka haluavat ottaa haltuunsa koko talon kerralla ja tutustua sen ainutlaatuiseen arkkitehtuuriin. Kesto 45 min.

Tilausopastukset ja asiantuntijaluennot museon ulkopuolella     

Espoon kaupunginmuseon museolehtorit ja muu henkilökunta jalkautuvat myös museoiden ulkopuolelle luennoimaan ja opastamaan. Lue lisää palvelut -sivuiltamme!