Palvelut

Body

Opastukset talomuseo Glimsissä

Talomuseo Glimsissä on tarjolla useita erilaisia opastuskierroksia. Opastuksia voi tulla kuuntelemaan yleisöopastusaikoina, jotka löytyvät tapahtumakalenterista, mutta opastuksen voi myös varata omalle ryhmälle itselle sopivaksi ajankohdaksi.

Opastustarjonta >>

Museopuoti

Glimsin päärakennuksessa sijaitsee museopuoti, jossa on pääsylippujen lisäksi myynnissä kirjoja, kortteja, leluja ja monenlaisia käyttö- sekä koriste-esineitä. Puodin valikoima vaihtelee vuodenajan mukaan, ja esimerkiksi joulukuussa puoti puetaan kokonaan jouluasuun. Museopuotiin voi poiketa koska tahansa ilman pääsymaksua.

Lisätietoa museopuodista >>

Glimsin kahvila

Glimsissä on aloittanut kesäkuussa 2021 uusi kahvilayrittäjä! Glimsin kahvila on nyt Kahvila Aiju Glims: facebook.com/kahvilaaijuglims Kahvila on auki museon aukioloaikoina.

4H:n kotieläinpiha

Glimsin 4H-kotieläinpihan kesätoiminta on käynnistynyt! Laidunvierailut alkavat ke 9.6. Vierailuja järjestetään ke ja to iltapäivisin klo 15.30-16.30 elokuun loppuun saakka. Vuoronumerot vierailulle jaetaan klo 15.15 alkaen laitumen portilla. Laidunvierailulle mahtuu yhteensä 60 henkilöä. Lisätietoa: https://www.pks4h.fi/muu-toiminta/kotielainpihat/glimsin-4h-kotielainpiha/