COVID-19 turvallisuusohjeet

Body

YLEISET TURVALLISUUSOHJEET
Ethän saavu tapahtumaan kipeänä tai jos epäilet olevasi kipeä
Käytä tiloissa olevia desinfiointiaineita kulkiessasi talossa.
Yski oikein - joko hihaan tai kertakäyttönenäliinaan, jonka heität heti pois.
• Narikkaan, kahvioon, lipunmyyntiin ja saliin jonottaessasi, pidä turvaetäisyyttä muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.
 

TILAT
• Käytössä olevissa tiloissa tehdään siivousta noudattaen TTL:n COVID-19 siivousohjeita. Ovien kahvoja ja tiloissa olevia kosketuspintoja pyyhitään desinfioivalla pesunesteellä useita kertoja päivässä.


HUOMIOI MYÖS
Suosittelemme korttimaksua ja lähimaksun käyttöä.
• Noudata henkilökunnan ohjeita kulkureiteistä ja -suunnista, tietoa saat aulahenkilöstöltä.
• Mikäli vierailusi aikana sinulle herää kysymyksiä tai haluat antaa palautetta turvallisuuteen liittyvistä toimenpiteistämme, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme tai muuhun henkilökuntaan.
• Ennakointi mahdollisten tartuntaketjujen selvittämiseksi: lipunostaneiden tiedot kerätään lipunoston yhteydessä Lippupisteen verkkokaupassa tai ennakkoilmoittautumisen yhteydessä. Maksuttomissa tilaisuuksissa keräämme lisäksi yhteystietoja paikan päällä. Jos jollain tapahtumaan osallistuneella henkilöllä todetaan koronavirustartunta tai epäillään sitä, on viranomaisten pystyttävä jäljittämään hänen seurassaan olleet henkilöt. Yhteystiedot hävitetään 21 vrk tapahtuman jälkeen.
• Naulakko- ja kahviopalveluissa saattaa olla tilaisuuskohtaisia erikoisjärjestelyitä asiakkaiden turvallisuuden takaamiseksi. Seuraathan ajantasaista ohjeistusta ennen tuloasi tapahtuman verkkosivuilta sekä paikan päälle tullessasi.