Tervetuloa turvalliselle museovierailulle KAMUun!

Body

Olemme laatineet muutamia ohjeita, jotta museokäyntisi olisi sinulle mahdollisimman mukava ja turvallinen. Noudatathan näitä ohjeita museokäynnilläsi!

Osta lippu KAMUun WeeGeen sivustolta tai Tiquets-sivustolta. Samalla lipulla pääset kaikkiin Näyttelykeskus WeeGeen museoihin. 
Jos ostat lipun kassalta, niin käytä mieluiten kortti- ja lähimaksua tai Museokorttia.
Aulassa on säilytyslokeroita, joihin voit jättää vaatteesi ja laukkusi museovierailun ajaksi. Lokerikot ovat maksuttomia. 

Muista turvavälit

Kun liikut KAMUn näyttelytilassa, pidä riittävä etäisyys muihin museokävijöihin. Myös me museontyöntekijät pidämme riittävän turvavälin asiakkaisiimme. Ohjaamme myös kulkusuuntaa museolla, jotta asiakkaiden välillä pysyvät riittävät etäisyydet. 

Huolehdi hyvästä käsihygieniasta

Näyttelykeskus WeeGeellä on käsien desinfiointipisteitä ennen lipunmyyntiä. Talon jokaisessa kerroksessa on wc-tiloja, joissa voit pestä kädet. 
Henkilökunta noudattaa myös hyvää käsihygieniaa. 
Yski tai aivasta kyynärtaipeeseen.
Museosta on poistettu suurin osa kosketeltavista esineistä. Vältä myös turhaa pintojen koskettelua.

Tulethan museoon vain terveenä

Jos tunnet olosi terveeksi, olet tervetullut museokäynnille. Jos tunnet olosi sairaaksi, on parempi jäädä kotiin kunnes olosi paranee. Jos olosi huononee, kannattaa olla yhteydessä lähimpään terveyskeskukseen. 

Tilojamme siivotaan erityisen tarkasti
Näyttelykeskus WeeGeen tiloissa on käynnissä tehostettu siivous. Kaikkia pintoja desinfioidaan säännöllisesti ja siivotaan erityisellä huolella.  

KAMU Espoon kaupunginmuseo seuraa valtioneuvoston virallisia ohjeita.