la 30.03.2019 10.00 - su 31.03.2019 17.00

Lasten museofestarit: Traffic Jam

EMMA - Espoon modernin taiteen museo, Espoon kaupunginmuseo, KAMU, Näyttelykeskus WeeGee, Suomen Kellomuseo, Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä - Ahertajantie 5

Lasten museofestarit täyttää Näyttelykeskus WeeGeen svengaavilla liikennejameilla!

 

Luvassa on koko perheelle suunnattu viikonloppu täynnä tekemistä ja festaritunnelmaa. Teemana on tänä vuonna Traffic Jam – svengaavat liikennejamit. Valitse menopelisi, paina kaasua ja kurvaa WeeGeelle!

Vain mielikuvitus on rajana, kun koko viikonlopun kestävissä työpajoissa muotoillaan muuttuvaa autorataa, rakennetaan jättipaloista tulevaisuuden kaupunkia ja suunnitellaan unelmien kulkuneuvoja. Lapset pääsevät rattiin Lelumuseon autopesulassa ja svengaavan ruuhkan keskeltä löytyy myös keitaita rentoutumiseen. Liikennepuistokonstaapelit Maltti ja Valtti pitävät yllä vauhdikasta järjestystä ja Vilunki 3000 kyyditsee äänimaisemiin. Lavalle nousee myös yhtyeitä Espoon musiikkiopiston pop/jazzlinjalta Ebelistä ja Juvenaliasta.

Alle 18- ja yli 70-vuotiaille sisäänpääsy on maksuton ja muut pääsevät tapahtumaan museolipun hinnalla. Näyttelykeskus WeeGeessä käy myös Museokortti.

Tapahtuman järjestävät:
Näyttelykeskus WeeGee
EMMA – Espoo Museum of Modern Art
KAMU - Espoon kaupunginmuseo
Suomen Kellomuseo
Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä

Yhteistyössä:
Espoon kuvataidekoulu
Lasten ja nuorten Arkkitehtuurikoulu Arkki
Liikenneturva

Sponsor
Vahanen-yhtiöt

Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5, Tapiola 
www.lastenmuseofestarit.fi
#lastenmuseofestarit

Hinta
Näyttelykeskus WeeGee: 12€ / 10 €, alle 18- ja yli 70-vuotiaat vapaa pääsy. Näyttelykeskus WeeGee on museokorttikohde.