Tilat ja vuokraus

Body

Kannusali


Kannusali on teatteri- ja elokuvaesityksiin sekä konsertteihin suunniteltu esitysareena. Tunnelmallinen tila ja ajanmukainen esitystekniikka mahdollistavat monenlaisten esitysten ja tilaisuuksien toteuttamisen. Näyttämön koko on 12 m x 8 m. Tila on täysin pimennettävissä. Kannusalissa on laadukas äänentoistolaitteisto, teatterivalaistus, videoprojektori ja digitaalinen elokuvaprojektori. Katsomo on joko tasalattialla (300 henkilöä) tai nousevilla penkkiriveillä (220 henkilöä). Esiintyjien käytössä on tilavat pukuhuoneet ja takanäyttämö.

 

Nekka Näkymä Nekka-tilasta, jossa pöytä ja valkotaulu.

Monitoimitila Nekka sijaitsee Kannun aulassa. Nekassa on videoprojektori, valkokangas, ja piano. Nekan kapasiteetti on 60 henkilöä. Nekan pienestä keittiöstä löytyy astiat kuudellekymmenelle, tiskilinja, uuni ja kahvinkeittimet.

Kannusalia ja Nekkaa vuokrataan yleisötilaisuuksiin sekä kokous- ja seminaarikäyttöön. Kannusalin ja Nekan käyttökorvaus lasketaan tilaisuuskohtaisesti. Tilanvuokraus- ja hintatiedustelut: Simppu Silaste, käyttömestari, p. 050 594 2755 (ark. klo 9-17). Sähköposti: simppu.silaste@espoo.fi

 

Esteettömyys

Tila ei ole esteetön. Kannusali ja Nekka sijaitsevat väestönsuojassa, jonne pääsee luiskaa pitkin. Luiskan pituudesta ja jyrkkyydestä johtuen suositellaan pyörätuolilla liikkuville avustajaa. Henkilökunta avustaa tarvittaessa, p. 050 368 7931. Salissa on induktiosilmukka. Osassa kotimaisista elokuvista on suomenkielinen tekstitys huonokuuloisille. Tekstityksestä on maininta elokuvan tapahtuman yhteydessä.