Lipunmyynti

Body

KANNUKLUBIT

KannuKlubin lippuja voi ostaa Lippupisteestä  sekä tuntia esitystä ennen Kannun aulasta.


KANNULAUANTAIT

KannuLauantai-esitysten lippuja voi ostaa Lippupisteestä  sekä tuntia esitystä ennen Kannun aulasta.

KANNUKINO

KannuKinon lippuja voi ostaa Lippupisteestä ja Kannun aulasta elokuvanäytösten yhteydessä. 

Lastenelokuvat (2D) alkaen 6 € + toimitusmaksu Lippupiste, 6 € ovelta /  3D-elokuvat alkaen 7 € + toimitusmaksu Lippupiste, 7 € ovelta. Muut elokuvat alkaen 7 € + toimitusmaksu Lippupiste, 7 € ovelta (ellei toisin mainittu elokuvan yhteydessä).  KannuKinossa voi maksaa Smartum-kulttuurisetelillä ja -kortilla, Virikesetelillä ja ePassilla.

KAIKUKORTTI

Kaikukortti käy osaan KannuKinon elokuvista. Sopimusteknisistä syistä Kaikukortissa eivät ole mukana kaikki elokuvalevittäjät. KannuKinossa Kaikukortilla saa lipun itselleen ja yhdelle mukana olevalle alle 16-vuotiaalle lapselle. Lisätietoa Kaikukortista: www.espoo.fi/kaikukortti ja www.kulttuuriakaikille.fi/kaikukortti.

KULTTUURIKAVERIN KANSSA KANNUKINOON

Haluaisitko tulla KannuKinon elokuvaan, mutta yksin lähteminen tuntuu vaikealta? Kulttuurikaveri on vapaaehtoinen henkilö, jonka voi tilata seuraksi ja tueksi mukaan kulttuurivierailulle. Kulttuurikaverin seura ja lippu ovat ilmaisia. Lue lisää Kulttuurikaverista ja sen tilaamisesta: www.espoo.fi/kulttuurikaveri

 

MUUT TAPAHTUMAT

Muiden Kannusalissa järjestettävien tapahtumien lipunmyyntitiedot vaihtelevat järjestäjän mukaan. Katso tarkemmat tiedot tapahtuman kohdalta.