Yhdessä tehty

Body

Yhdessä tehdyt tapahtumat ovat vapaaehtoisten kaupunkilaisten ideoiden pohjalta toteutettuja. Ne ovat aina yhdessä asukkaiden ja Auroran väen kanssa tehtu, näin Auroran tilat voivat olla maksutta käytössä. Yhdessä voidaan tehdä jokin oma kokonaisuus, jatkuva kerho tai osan johonkin Auroran tapahtumaan. Järjestettäviin tapahtumiin on yleisöllä vapaa pääsy ja niiden tulee olla uskollisesti ja poliittisesti sitoutumattomia. Toiminnan tulee tukea Auroran toimintaan ja sopia teemallisesti Auroran kortteliin. Aurora hyväksyy ideat ja niiden toteuttamistavan ja voi keskeytää toiminnan tarvittaessa. 

Aurora tarjoaa tilat ja tukea, sinä idean. 


Laita viesti aurora.info@espoo.fi tai soita 046-8773253.

 

Kiitos kaikki sisältöjä ideoineet ja toteuttaneet!
Kiitos, kun olet mukana Auroran tiimissä, teidän avulla olemme paljon enemmän!

* * *

Yhdessä tehtyjä juttuja:
(Tarkista tapahtumien tiedot Auroran nettisivun tapahtumalistasta tai Facebookista

Aikuisten käsityöklubi Tilda kokoontuu torstaisin kello 17.30-20.30 Tilanhoitajantalossa. (Ei pyhäpäivinä) Tildassa tehdään omia projekteja yhdessä, vertaisvoimin pehmeistä materiaaleista. Käytössä ompelukone, saumuri, käsityö- ja askartelukirjoja, sekä vaihtelevasti materiaaleja. Tuo lisäksi omia tarvikkeita töitäsi varten. Kaikenikäiset aikuiset nuoresta senioriin ovat tervetulleita. Voit osallistua niihin kertoihin kun sinulle sopii. Ei ennakkoilmoittautumista. Vapaa pääsy. Tildassa on tehty käsitöitä syksystä 2018 alkaen.

*

AuroraLOVE tarjosi tilaisuuden laulaa ja soittaan yhdessä suomipoppia ja -iskelmää 13.4.2018. Paikalla myös Annan Pop-Up Vohvelikahvila.

*

Espoo-päivä on kaupunkimme suurin vuosittainen kaupunkitapahtuma. Sitä juhlitaan aina elokuun viimeisenä viikonloppuna. Vuosina 2018 ja 2017 Aurorassa toteutettiin Meidän Aurora, jossa Auroran tilat olivat kaupunkilaisten omien tapahtumien areena.

2018 Espoo-päivää vietettiin Meijerin avajaistunnelmissa. Juhlan avasi perjantaina Mehutellaan Meijerissä - Meijerin avajaisaamu. Mukana oli lähipäiväkotien lasten esityksiä, Käsityökoulu Robotin non-stop -paja, Hiirulaisten kesämuistoja -muskari ja Kuninkaantien työtoiminnan väen ohjaama helmellinen askartelupaja. Meidän Aurora-ohjelmaa olivat Music of The Plants -paja, Vesivision puhdas vesi Espoo -kierros ja Espoolaisia eläimiä -näyttely. Illan päätti Paritaidetta taideparilta ja Karaoketanssit. Lauantaiaamun aloitti lempeä ying-jooga. Päivä jatkui Brunskärin säveliä -levynjulkistamiskonserttilla, satuhetkillä ja työpajoilla. Mukana oli Mini Kustannuksen Pop-up kauppa ja lastenvaate-esittelyjä, sekä Kortteli stage – jossa lava oli vapaana jokaisen omille esityksille. Päivän ihanat herkut tarjoili Café Annikka.

Vuonna 2017 toteutettiin asukkaat ideoivat J-perän jenkat tanssitapahtuman. Sunnuntaina 27.8.2017 Auroran piha muuttui tanssiparketiksi, kun yli 100 kävijää ja pyörähteli pihamaalla ja kahvitteli Unelma kahvilassa.

*

AuroranILTA. Mikä olisi Sinun juttusi? AuroranILTOJA on järjestetty vuodesta 2017 eri teemoilla ne ovat yhteisen ideoinnin ja suunnittelun paikkoja.

Millainen sinun tapahtumasi voisi olla? Ota rohkeasti yhteyttä, niin toteutetaan ideasi!

aurora.info@espoo.fi  / 046-8773253


#yhdessätehty #aurorakortteli #kulttuuriespoo

#osallisuus #minunespooni #inspiroivaespoo #osallistuvaespoo