Saavutettavuus

Body

Esteettömyys


Karatalon pääsisäänkäynnistä pääsee pyörätuolilla. Lähin invapysäköintipaikka (1 paikka) sijaitsee Karatalon takana olevalla pysäköintialueella (ajo Kotkakujan kautta). Karatalon pääaulassa on yksi esteetön wc. Karatalon saliin mahtuu yläriville kaksi pyörätuolia. Salissa ei ole hissiä. Etukäteen sovitusti salin eturiviin on mahdollista järjestää useampi pyörätuolipaikka. Ilmoitathan pyörätuolipaikan tarpeesta etukäteen. Avustavat koirat ovat tervetulleita Karataloon.

Esteettömyyteen liittyvissä asioissa ota yhteyttä sähköpostitse karatalo@espoo.fi tai puhelimitse Karatalon infoon p. 09 816 82708.

WLAN-yhteys


Karatalon aulassa on langaton internet-yhteys. Tunnukset löydät pääaulan seinältä.

Kaikukortilla esityksiin


Kaikukortilla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja Kaikukortti-verkostossa mukana olevaan kulttuuritarjontaan. Kaikukortin piiriin kuuluvat Karatalon tapahtumat ovat erikseen merkitty ko. tapahtuman kohdalle. Kaikukortin piiriin kuuluviin Karatalon tapahtumiin liput ovat ennakkoon hankittavissa Lippupisteen täyden palvelun myyntipisteistä (ei verkkokaupasta) sekä tuntia ennen Karatalon ovilipunmyynnistä, mikäli Kaikukortti-kiintiössä on vielä lippuja jäljellä. Kaikukortti-paikkoja on rajattu määrä. Ilmoita varausta tai ostosta tehdessäsi Kaikukorttisi numero. Varaudu lisäksi näyttämään Kaikukorttiasi paikan päällä. Huomioithan, että kun ostat lipun Lippupisteen kautta, sinun on maksettava palvelumaksu, vaikka itse pääsylippu on maksuton.
Lisätietoa Kaikukortista:
www.espoo.fi/kaikukortti ja www.kulttuuriakaikille.fi/kaikukortti
 

Kulttuurikaverin kanssa Karataloon


Haluaisitko osallistua Karatalon kulttuuritilaisuuteen, mutta yksin lähteminen tuntuu vaikealta? Kulttuurikaveri on vapaaehtoinen henkilö, jonka voi tilata seuraksi ja tueksi mukaan kulttuurivierailulle. Kulttuurikaverin seura ja lippu ovat ilmaisia. Lue lisää Kulttuurikaveri-toiminnasta.

Karatalossa ei ole erillisiä naulakkomaksuja.