Lasten Museofestarit

Body

WeeGeen Lasten museofestarit olivat jälleen menestys

Näyttelykeskus WeeGeellä viikonloppuna 17.-18.3.2018 vietetyt perinteiset Lasten museofestarit rikkoivat jälleen kävijäennätyksen. Suosittuun tapahtumaan osallistui kahden päivän aikana yli 8 000 henkeä.  Lasten museofestareiden teemana oli tänä vuonna “Koko perheen raksabileet”. Korkealaatuinen ja pedagoginen ohjelma avasi rakentamista monipuolisella tavalla. Lasten museofestareilla lapset oppivat, että museo on myös heitä varten, ja että siellä voi pitää hauskaa.

Lavaohjelmassa Kikattavan Kakkiaisen lasten disco ja Pikku Papun Orkesteri tanssittivat festariväkeä. Tapahtumassa pääsi tutustumaan Onnelin ja Annelin taloon, rakentamaan taiteilija Alexander Reichsteinin suunnittelemilla jättimäisillä pedagogisilla fröbelin palikoilla sekä hakkeroimaan leluja. Lego-palikan 60-vuotisjuhlissa rakennettiin noin 100 000 Legolla, ja Majadiskossa kuvanveistäjä Sakari Kannosto ohjasi kokonaisen majoista muodostuvan diskokylän rakentumista.

Tapahtuman järjestivät yhteistyössä Näyttelykeskus WeeGee / Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut, EMMA – Espoon modernin taiteen museo, KAMU Espoon kaupunginmuseo, Suomen Kellomuseo ja Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä. Lisäksi tapahtumassa oli mukana Espoon kuvataidekoulu, Helinä Rautavaaran museo ja Suomen muotoilukasvatusseura ry.

#lastenmuseofestarit

Festaritunnelmiin voi palata Facebookissa.

Seuraavan kerran festaritunnelma valtaa WeeGeen jälleen keväällä 2019. Lisätietoja tulevasta tapahtumasta saa tältä sivulta heti alkuvuodesta.