WeeGeen joulumarkkinat

Body text title
Hae itsellesi hyvä joulumieli!

Body
WeeGeen joulu

WeeGeen perinteisillä joulumarkkinoilla voit tehdä uniikkeja lahjalöytöjä käsityöläisten runsailta myyntipöydiltä, EMMA Shopista ja SIS. Deli + Cafésta. Mukana myös Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun opiskelijoiden pop up -osasto. Ohjelmaa kaikissa WeeGeen museoissa. Vieraina Korvatunturin väkeä ja nuoria muusikoita.

Vapaa pääsy!

Myyjien haku 4.-24.9.


Myyjäksi WeeGeen joulumarkkinoille?

WeeGeen joulumarkkinat järjestetään WeeGeen aulassa (1.krs) la - su 25. - 26.11.2017 klo 11 - 17. Markkinat ovat osa Näyttelykeskus WeeGeen joulutapahtumaa, jossa ovat mukana kaikki Näyttelykeskus WeeGeellä toimivat museot.
Hakuaika myyjäksi on avoinna 24.9. asti
Markkinoille haetaan myyjäksi sähköisellä hakulomakkeella, joka on avoinna 4.9.-24.9. välisen ajan. Otamme ilmoittautumiset vastaan ainoastaan hakulomakkeella. Lomakkeeseen on mahdollista liittää tuotekuva. Emme ota tuotekuvia vastaan sähköpostitse.

Paikkoja on rajoitetusti. Näyttelykeskus WeeGee varaa oikeuden valita tapahtumaan valittavat myyjät. WeeGeen joulumarkkinoille valituille myyjille vahvistetaan myyntipaikka sähköpostitse viimeistään 2.10. Ilmoitamme myös niille hakijoille, jotka eivät paikkaa tällä kertaa saaneet. 
Varattavan pöydän koko on 180x80 cm 
- varattavissa on 1 pöytä/myyjä
 
Hinta: 95 € (sis. alv 24% )
- hinta sisältää koko viikonlopun pöytävuokran
- pöytäpaikan voi varata ainoastaan koko viikonlopuksi
- hintaan sisältyy 2 tuolia sekä pöydillä oleva liina
- myyntipisteisiin ei ole saatavissa sähköä 

Myyjien valinnassa painotamme muun muassa laadukasta kotimaista ja ammattimaista käsityötä, kekseliäitä uniikkeja tuotteita, luonnollisia materiaaleja ja kauniita yksityiskohtia. 

HAKULOMAKE (avautuu 4.9. klo 10)

Tiedustelut: weegee.joulumyyjaiset @ espoo.fi