pe 19.05.2017 09.00 - pe 31.05.2019 16.00

Rakennuskulttuuri -opastus

Espoon kaupunginmuseo, Talomuseo Glims - Glimsintie 1

Opastuksella tutustutaan 1800-luvun maalaistalon rakennuksiin ja niiden yksityiskohtiin piirtäen ja tutkien niitä ohjeiden mukaan. Suositellaan 5.-luokkalaisille ja sitä vanhemmille. Kesto johdanto 15 min. + piirtäminen 45 min. 

Tapahtumapaikka
Talomuseo Glims
Hinta
Maksuton kouluille
Ilmoittautumiset

Ti–pe klo 9–16, puh. 09 816 27337. Varaukset viimeistään viikkoa aiemmin. Etukäteen varanneita ryhmiä otetaan vastaan klo 9 lähtien. Opastukset ovat maksuttomia varhaiskasvatus-, esiopetus-  ja koululaisryhmille. Opastuskielet: suomi, ruotsi, englanti. Varatessasi opastuksen, kerrothan ryhmäsi koon, oppilaiden iän, päiväkodin tai koulun nimen ja ryhmän vetäjän yhteystiedot. Huomioimme mielellämme ryhmien erityistarpeet, kerrothan niistä varatessasi!

Kesto
60 min

Opettajille ja kasvattajille

KULPS!-kategoria:
KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline. Kulttuuripolulla on kahdenlaisia kohteita. Kerran lukuvuodessa -kohteista ryhmä voi valita yhden maksuttomasti lukuvuoden aikana. Mielin määrin -kohteita ryhmät voivat hyödyntää maksutta ilman rajoituksia. KULPS!-merkinnän yhteyteen on merkitty ne luokka-asteet, joille kohde on KULPS!:ia.