to 15.08.2019 09.00 - su 31.05.2020 16.00

Kahden kauppa -opastus

Espoon kaupunginmuseo, Talomuseo Glims - Glimsintie 1

Rakkaus on kahden ihmisen välinen asia, vai onko? Kertovatko yksityisimmätkin kokemuksemme aina jotain myös ajasta ja yhteiskunnasta, jossa elämme? Opastuksella pohditaan tätä espoolaisten rakkaustarinoiden kautta. Järjestetään 14.1.–10.5. sekä 1.9.–31.10. Suositellaan erityisesti 9.-luokkalaisille, mutta sopii myös  kaikille n. 13 v. alkaen

Tapahtumapaikka
Talomuseo Glims
Hinta
Maksuton kouluille
Ilmoittautumiset

Ti–pe klo 9–16, puh. 09 816 27337. Varaukset viimeistään viikkoa aiemmin. Etukäteen varanneita ryhmiä otetaan vastaan klo 9 lähtien. Opastukset ovat maksuttomia varhaiskasvatus-, esiopetus-  ja koululaisryhmille. Opastuskielet: suomi, ruotsi, englanti. Varatessasi opastuksen, kerrothan ryhmäsi koon, oppilaiden iän, päiväkodin tai koulun nimen ja ryhmän vetäjän yhteystiedot. Huomioimme mielellämme ryhmien erityistarpeet, kerrothan niistä varatessasi!

Kesto
45 min

Opettajille ja kasvattajille

KULPS!-kategoria:
KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline. Kulttuuripolulla on kahdenlaisia kohteita. Kerran lukuvuodessa -kohteista ryhmä voi valita yhden maksuttomasti lukuvuoden aikana. Mielin määrin -kohteita ryhmät voivat hyödyntää maksutta ilman rajoituksia. KULPS!-merkinnän yhteyteen on merkitty ne luokka-asteet, joille kohde on KULPS!:ia.