to 01.08.2019 09.00 - su 31.05.2020 15.00

Ikuinen kesä! -opastus

Espoon kaupunginmuseo, Huvilamuseo Villa Rulludd - Rullaniementie 15

Millaisia leikkejä ja seikkailuja saattoi kokea merenrantahuvilan sokkeloisissa huoneissa, hiekkarannalla tai suuressa puutarhassa? Opastuksella tutustutaan kesänviettoon entisajan huvilalla erityisesti lasten näkökulmasta. Suositellaan erityisesti 2.-3.-luokkalaisille, mutta sopii myös 3-10-vuotiaille.
 

Tapahtumapaikka
Huvilamuseo Villa Rulludd
Hinta
Maksuton päiväkoti- ja koululaisryhmille
Ilmoittautumiset

Ti–to klo 13–15 p. 043 8267 893, tiedustelut ja soittopyynnöt myös kaupunginmuseo@espoo.fi. Huvilamuseo Villa Rulludd on ryhmille avoinna sopimuksesta ti–to klo 9–13.  Ryhmien opastukset on aina varattava etukäteen. Varaukset viimeistään viikkoa aiemmin. Opastukset ovat maksuttomia varhaiskasvatus-, esiopetus-  ja koululaisryhmille.  Opastuskielet: suomi, ruotsi, englanti. Varatessasi opastuksen, kerrothan ryhmäsi koon, oppilaiden iän, päiväkodin tai koulun nimen ja ryhmän vetäjän yhteystiedot. Huomioimme mielellämme ryhmien erityistarpeet, kerrothan niistä varatessasi!

Kesto
30-45 min

Opettajille ja kasvattajille

KULPS!-kategoria:
KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline. Kulttuuripolulla on kahdenlaisia kohteita. Kerran lukuvuodessa -kohteista ryhmä voi valita yhden maksuttomasti lukuvuoden aikana. Mielin määrin -kohteita ryhmät voivat hyödyntää maksutta ilman rajoituksia. KULPS!-merkinnän yhteyteen on merkitty ne luokka-asteet, joille kohde on KULPS!:ia.