to 01.08.2019 09.00 - su 31.05.2020 18.00

Höyrylaivalla huvilalle -opastus

Espoon kaupunginmuseo, Huvilamuseo Villa Rulludd - Rullaniementie 15

Miksi Espooseen rakennettiin huviloita, mitä huviloiden kesänviettoon kuului ja miten niille matkustettiin? Opastuksella tutustutaan espoolaiseen 1800–1900-luvun huvilaelämään ja kesänviettoon Kihlmanin kulttuurisuvun merenrantahuvilassa. Suositellaan erityisesti 7.-luokkalaisille, mutta sopii myös 5.-9.-luokkalaisille.
 

Tapahtumapaikka
Huvilamuseo Villa rulludd
Hinta
Maksuton koululaisryhmille
Ilmoittautumiset

Ti–to klo 13–15 p. 043 8267 893, tiedustelut ja soittopyynnöt myös kaupunginmuseo@espoo.fi. Huvilamuseo Villa Rulludd on ryhmille avoinna sopimuksesta ti–to klo 9–13.  Ryhmien opastukset on aina varattava etukäteen. Varaukset viimeistään viikkoa aiemmin. Opastukset ovat maksuttomia varhaiskasvatus-, esiopetus-  ja koululaisryhmille.  Opastuskielet: suomi, ruotsi, englanti. Varatessasi opastuksen, kerrothan ryhmäsi koon, oppilaiden iän, päiväkodin tai koulun nimen ja ryhmän vetäjän yhteystiedot. Huomioimme mielellämme ryhmien erityistarpeet, kerrothan niistä varatessasi!

Kesto
45-60 min

Opettajille ja kasvattajille

KULPS!-kategoria:
KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline. Kulttuuripolulla on kahdenlaisia kohteita. Kerran lukuvuodessa -kohteista ryhmä voi valita yhden maksuttomasti lukuvuoden aikana. Mielin määrin -kohteita ryhmät voivat hyödyntää maksutta ilman rajoituksia. KULPS!-merkinnän yhteyteen on merkitty ne luokka-asteet, joille kohde on KULPS!:ia.