to 10.08.2017 09.00 - pe 31.05.2019

Torni-rakennetyöpaja

Arkki – Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu, Näyttelykeskus WeeGee - Ahertajantie 5

Työpajassa käydään läpi arkkitehtuurin merkkirakennuksia lyhyen PowerPoint -esityksen avulla. Esityksessä keskitytään erityisesti korkeisiin tornimaisiin rakennuksiin kuten pilvenpiirtäjiin. Arkkitehtuurityöpajassa keskustellaan mittakaavasta ja rakenteista arkkitehtuurin elementteinä. Työpajatehtävänä jokainen oppilas rakentaa oman tornin runkorakenteen tikuista kuumaliiman avulla. Työpajojen jälkeen oppilaat vievät tikkutornit omaan kouluun ja koululla voidaan kaikkien oppilaiden töistä koota yhteinen Tornikaupunki -näyttely.

Työpajojen kesto on 90 tai 120 minuuttia ja ne järjestetään Lasten ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkin tiloissa WeeGeessä, Ahertajantie 5. KULPS! -työpajan kesto on 90 minuuttia.

Muut kuin KULPS! -työpajat on mahdollista järjestää myös koulun omissa tiloissa.

Hinta
Hinta KULPS!:n ulkopuolella on Arkin tiloissa 165 €/90 min ja 180 €/120 min tai koulun omissa tiloissa 190 €/90 min ja 230 €/120 min.
Tarvikekustannukset ovat 2–5 €/lapsi riippuen tehtävästä.
Ilmoittautumiset

Työpajat on varattavissa Arkin toimistolta ensisijaisesti sähköpostilla info@arkki.net tai numerosta 050-525 8668.

KULPS! -työpajat varataan suoraan Arkin johtavalta opettajalta Niina Hummelinilta sähköpostilla niina@arkki.net tai numerosta 050-525 8669.

Ikäsuositus
Työpajat sopivat 1–9 -luokkalaisille. / KULPS! 4.–6. lk.
Kieli
suomi, englanti (sekä muut kuin KULPS! -pajat myös ruotsiksi)

Opettajille ja kasvattajille

KULPS!-kategoria:
KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline. Kulttuuripolulla on kahdenlaisia kohteita. Kerran lukuvuodessa -kohteista ryhmä voi valita yhden maksuttomasti lukuvuoden aikana. Mielin määrin -kohteita ryhmät voivat hyödyntää maksutta ilman rajoituksia. KULPS!-merkinnän yhteyteen on merkitty ne luokka-asteet, joille kohde on KULPS!:ia.