ke 15.09.2021 14.00 - ti 28.09.2021

Urban Espoo: Softly, with Feeling - Peggy Leen lauluja

Sellosali -

Ke 15.9.2021 klo 14 - ti 28.9.2021
VIRTUAALIKONSERTTI

Vuonna 2020 tuli kuluneeksi sata vuotta legendaarisen amerikkalaisen naisvokalisti Peggy Leen syntymästä. Upeaääninen Shirley Sparks ja huippumuusikoista koostuva Antti Sarpila Swing Band tulkitsevat Sellosalista käsin tämän sielukkaan laulajan monipuolista tuotantoa, johon kuuluvat mm. Fever, Johnny Guitar ja Golden Earrings.

Shirley Sparks ja Antti Sarpila ovat kansainvälisen tason taiteilijoita, joita yhdistää rakkaus amerikkalaiseen 1900-luvun alun Classic Jazziin. Sparks ja Sarpila ovat tehneet yhteistyötä mm. 1920-luvun musiikin parissa ”The American Dream” -konsertissa.

Laulajatar Shirley Sparksilla on 25 vuoden esiintymiskokemus teatterin, oopperan ja klassisen laulun puolelta. Sydän kuljetti hänet monien vaiheiden kautta amerikkalaisen classic jazzin pariin. Kansainvälisesti tunnettu klarinetisti ja saksofonisti Antti Sarpila esiintyy aktiivisesti sekä Suomessa että ulkomailla 1900-luvun alkupuolen dixieland-, swing- ja classicjazz -ohjelmistoilla.

Softly, with Feeling -juhlakonsertissa kuullaan vivahteikkaita sävelmiä Peggyn laajalta uralta: Benny Goodman Orchestran big band -aikojen hiteistä hienostuneisiin balladeihin, ja rytmikkäästä elokuvamusiikista Peggyn omiin sävellyksiin ja muihin hänelle henkilökohtaisesti tärkeisiin lauluihin.

Esitys on katsottavissa ke 15.9. klo 14 - ti 28.9. välisen ajan osoitteessa urbanespoo.fi/lava. Esitys on maksuton.

Kesto n. 1 h

Esiintyjät:

Shirley Sparks, laulu
Antti Sarpila, klarinetti ja saksofoni
Janne Hovi, piano
Wade Mikkola, kontrabasso
Klaus Suonsaari, rummut

Tapahtumapaikka
Urban Espoo