to 23.09.2021 13.00 - 14.00

Jazztasting - UMO Helsinki Jazz Orchestra feat. Emma Salokoski

Sellosali - Soittoniekanaukio 1 A

To 23.9.2021 klo 13
KULPS 7-.9-luokkalaiset

UMO Helsinki Jazz Orchestran Jazztastingissä makustellaan sinisiä säveliä, ällömakeaa groovea ja karvaita klassikoita! Jazzpoliisiin et näissä pippaloissa törmää, joten kaikki voivat maistella jatsia omalla tavalla, enemmän tai vähemmän asiantuntevasti.

100-prosenttisesti musiikillinen tasting aloitetaan kevyistä sävyistä siirtyen tahdikkaasti kohti voimakkaampia makuja. Höristä korvia näytteiden välissä aistien neutralisoimiseksi ja nauti jatsia vain kohtuudella.

Orkesteria tastingissä luotsaa kapellimestari Ville Vannemaa ja juontajana toimii Emma Salokoski, joka luonnollisesti tulee säväyttämään myös laululahjallaan! Tasting-menun kantavana teemana on big band -musiikin sovitukselliset keinot, jota lähestytään mm. Duke Ellingtonin, Count Basien ja Thad Jonesin biisien kautta. Tastingissä tulevat tutuiksi musiikin moninaiset termit ja käsitteet kuten improvisointi, teemat ja dynamiikka.

Konserttiin voi orientoitua lukemalla UMO Helsingin sarjakuvan sähköisen version. Sarjakuva johdattaa hauskalla tavalla UMO Helsinki Jazz Orchestran, jazzin ja big band -musiikin maailmaan ja sen avulla voi syventää konserttikokemustaan.

Konsertti juonnetaan ruotsiksi ja suomeksi.

Kesto 1 h
Kieli: suomi ja ruotsi

Liput 7 €, oppilasryhmien ohjaajat maksutta.
Varaukset sellosali@espoo.fi tai puh. 050 494 6833 arkisin.
Maksuton espoolaisille 7.-9.-luokkien KULPS-ryhmille

Tapahtumapaikka
Sellosali
Kesto
1 h

Opettajille ja kasvattajille

KULPS!-kategoria:
KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline. Kulttuuripolulla on kahdenlaisia kohteita. Kerran lukuvuodessa -kohteista ryhmä voi valita yhden maksuttomasti lukuvuoden aikana. Mielin määrin -kohteita ryhmät voivat hyödyntää maksutta ilman rajoituksia. KULPS!-merkinnän yhteyteen on merkitty ne luokka-asteet, joille kohde on KULPS!:ia.
Hinta ryhmille:

Liput 7 €, oppilasryhmien ohjaajat maksutta.
Varaukset sellosali@espoo.fi tai puh. 050 494 6833 arkisin 2.8.2021 alkaen.
Maksuton espoolaisille 7.-9.-luokkien KULPS-ryhmille