la 21.08.2021 11.00 - 14.00

Kesäpihan päätösjuhla!

Lasten kulttuurikeskus Aurora - Järvenperäntie 1-3

Hiekkalaatikko esitys klo 11-11.30.

HUOM! Esitykseen otetaan vain 50 hlö saapumisjärjestyksessä, voimassa olevien rajoitusten puitteissa sekä esityksen näkyvyyden kannalta.

“Hiekkalaatikko” on koko perheen nykysirkusesitys, joka tapahtuu Auroran omassa hiekkalaatikossa! Esitys kutsuu nuoren yleisönsä kokemaan arkisen ympäristön uudella ja yllättävällä tavalla.

Hiekkatutkija saapuu suorittamaan tärkeitä tutkimuksiaan hiekkalaatikolle, kun laatikossa alkaa tapahtua kummia… Sekä tutkija että yleisö tempautuvat mukaan seikkailuun, jossa hiekasta muotoutuu esiin erilaisia maailmoja ja olentoja.

”Hiekkalaatikko” on kahden esiintyjän toteuttama sanaton esitys, jossa käytetään ilmaisun keinoina tanssia, sirkusta, fyysistä teatteria ja taikuutta. Esityksessä käsitellään uuden ja tuntemattoman kohtaamista, kun hiekkaolento ja tutkija tapaavat. Toisen erilaiset tavat kummastuttavat aluksi, mutta lopulta yhteinen sävel löytyy.

Teoksen valmistumista ovat tukeneet Suomen Kulttuurirahasto, Taiteen edistämiskeskus, Musiikin edistämissäätiö ja Helsingin kaupunki. Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto palkitsi esityksen Pikku-Itu palkinnolla vuonna 2019.

Kallo Collective on fyysiseen teatteriin ja klovneriaan erikoistunut, kansainvälisesti palkittu nykysirkusryhmä. Ryhmän eri-ikäisille katsojille suunnatut sanattomat esitykset ovat valloittaneet yleisönsä kiertäessään viidellä eri mantereella v. 2010 alkaen. www.kallocollective.com

Esiintyjät: Henni Kervinen ja Tonje Aas Molnes.

Katsojapalaute: “Tämä oli kaikista parhain ja kaikista oudoin esitys”
Heta 6v.

***

Lauantaipajatus Mielikuvituskukka-paja klo 12-14. (ulkona)

Maalataan ja kieritetään värikkäitä paperikukkia Auroran Kellarigallerian näyttelyyn. Kaikista valmistuneista kukista kootaan iso A-kirjain. Millaisia värejä sinun lempikukastasi löytyy?

Näyttely Tarinoiden Träskända avautuu Espoo-päivänä 28.8. klo 10.

Ohjaaja Laura Pokela ja Arja Rantala / Maketti Kollektiivi.

Vapaa pääsy.

Tapahtuma on osa Tapahtuma- ja kulttuuripalvelujen Kesä x Kaupunki -kokonaisuutta. www.espoo.fi/kaupunkitapahtumat

#aurorankesäpiha #kesäxkaupunki

Tapahtumapaikka
Lasten kulttuurikeskus Aurora, pihalla
Kieli
suomi