ke 17.11.2021 19.00 - 20.30

Astrid Swan

Sellosali - Soittoniekanaukio 1 A

Ke 17.11.2021 klo 19

Laulaja-lauluntekijä Astrid Swan julkaisi perjantaina 8. lokakuuta seitsemännen studioalbuminsa ”D/other” ja lähtee uuden albumin myötä kiertueelle.
Sellosalista 17. marraskuuta alkava konserttisalikiertue kiertää seitsemän kaupunkia.
Astrid Swan on suomalainen lauluntekijä, esiintyjä ja kirjailija. Hän on julkaissut yli 15-vuotisen uransa aikana seitsemän sooloalbumia sekä lukuisia yhteistyöjulkaisuja muiden artistien kanssa. Artistin tuotanto on noteerattu laajasti myös ulkomailla, ja hänen albumeitaan onkin julkaistu Suomen lisäksi esimerkiksi Yhdysvalloissa, Englannissa, Saksassa ja muissa Pohjoismaissa.
Tuoreen ”D/other”-albumin Swan on kertonut käsittelevän muun muassa äitiyttä, ihmissuhteita ja surua. Arvostetun brittiläisen musiikkilehti Mojon arvostelussa albumia suitsutettiin sen erinomaisuudesta sekä ainutlaatuisen kiinnostavasta tavasta käsitellä teemojaan. Swanin kyky sanallistaa hankalia tunnetiloja ja tuoda ne esiin elokuvallisessakin musiikissa on harvinaislaatuinen, ja tätä taitoa uusi albumi tuo esiin täydellisesti.
Swan ammentaa amerikkalaisesta laulaja-lauluntekijä traditiosta sekä popmusiikin nykyisyydestä ja menneisyydestä, ja ottaa sävellyksiinsä vaikuttimia elinympäristöstään pohjoisella pallonpuoliskolla.

Liput 20 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi

Tapahtumapaikka
Sellosali