to 11.11.2021 19.00 - 21.00

Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band – Let It Be

Sellosali - Soittoniekanaukio 1 A

To 11.11.2021 klo 19

Ennakkoon 5.11.2020 konserttiin ostetut liput käyvät tähän uuteen ajankohtaan sellaisenaan. 

-

The Beatles -levyihin perustuva Jiri Nikkisen luotsaama juhlakonserttisarja saa jatkoa Let It Be -albumilla, joka julkaistiin vuonna 1970 yhtyeen viimeisenä pitkäsoittona, vaikka todellisuudessa se olikin nauhoitettu jo ennen Abbey Roadia. Levyn syntyvaiheet olivat riitaisia ja aamukahdeksalta käynnistyneet Twickenhamin elokuvastudioiden harjoitukset eivät juurikaan enää inspiroineet bändin jäseniä. Kaikki mitä musiikissa pystyi saavuttamaan, oli jo saavutettu. Maailma oli polvillaan ja heillä kaikilla oli nyt muuta. Johnilla Yoko, Paulilla Linda, Georgella Pattie ja Ringolla Maureen. Levy oli raskas prosessi, jonka lopulta Phil Spector kursi kasaan lukemattomista eri kappaleiden otoista.

Kaikesta huolimatta asialla oli The Beatles, ja kaikki mitä yhtye teki muuttui edelleenkin kullaksi. Niin tämäkin. Levyllä on mm. kaksi upeaa Paulin balladia, The Long And Winding Road ja Let It Be. Levyltä myös kuulee miten toisiinsa vuosikaudet hitsaantunut yhtye parhaimmillaan voi groovata yhdessä.

Tule mukaan nauttimaan maailman menestyneimmän pop/rock-yhtyeen musiikista Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Bandin intohimoisella opastuksella! Albumi-konsertin jälkeen toisella puoliajalla soivat muut tutut, huolella valikoidut Beatles-hitit. Ilta on yhtä ilotulitusta!

Dig it!

Kesto 2 h, sis. väliajan

Liput 27 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi

Tapahtumapaikka
Sellosali