to 03.06.2021 14.00 - 15.00

Karamzinin kahvihetki: Pianokonsertti - Kesän kukkia

Lasten kulttuurikeskus Aurora - Järvenperäntie 1-3. 02940 Espoo

Pianisti Ari Romppasen Kesän kukkia -ulkoilmakonsertti esittelee meille niin kesäistä väriloistoa kuin muitakin kesäisiä tunnelmia hiljalleen lainehtivasta vedenpinnasta aina yölliseen rajuilmaan.

Suomalaisten ja japanilaisten säveltäjien joukosta löytyvät mm. Sibelius, Palmgren, Romppanen, Miyoshi ja Takahashi. Takahashilta kuullaan pikkukappaleet, joista yksi on maailman kantaesitys ja toinen Suomen kantaesitys.

Kesän alun ja konserttitoiminnan avautumisen kunniaksi yleisölle tarjotaan pullakahvit!

Jos konsertti myydään ennakkoon loppuun, toteutuu toinen konsertti saman päivänä 3.6. klo 16.

Konsertti pidetään Lasten kulttuurikeskus Auroran pihalla. Sääennusteet näyttävät suotuisilta, mutta myrskyn sattuessa konsertti siirtyy ensisijaisesti seuraavalle päivälle perjantaille 4.6. klo 14. Jos tällöinkään sää ei suosi, konsertti siirtyy elokuulle. Tällöin ostetut liput voi joko käyttää myöhemmässä konsertissa tai palauttaa.

Kuva Saara Vuorjoki Music Finland

 

Karamzinin kahvihetket

Karamzinin kahvihetket on uusi kahvintuoksuinen tapahtumasarja aikuiseen makuun. Lasten kulttuurikeskus Aurora tarjoaa kauniin ympäristönsä eri ikäisten taide-elämyksille.
 

Huomio

Auroran piha on autoton. Parkkipaikkamme sijaitsee Träskändan puistotien toisella puolella osoitteessa Träskändanristi 4.

 

Tapahtumapaikka
Lasten kulttuurikeskus Aurora
Tapahtumajärjestäjä
Lasten kulttuurikeskus Aurora
Hinta
8 € (+toim, maksu alk, 1 € / ostos) Lippupiste
Kaikukortti käy.
Liput ovelta 10 €.
Suosittelemme lippujen ennakko-ostoa sekä tulostusta etukäteen paperille. Puhelinten verkkoyhteyksiin voi tulla konserttipaikalla häiriöitä.
Kesto
n. 1 t