la 31.10.2020 17.00 - 20.00

Kummajaiset x RoboDay

Lasten kulttuurikeskus Aurora - Järvenperäntie 1-3

Ihastuttavat Kummajaiset saavat tänä syksynä uuden kummallisen kaverin, RoboDayn! Lokakuisena lauantai-iltana on aika laittaa hulinaksi ja nauttia kummasta ja kutkuttavasta loppusyksyn tunnelmasta musiikin, valojen ja kummallisten taidepajojen parissa. Vapaa pääsy!

klo 17-19 Valomaalausdisko | Meijeri
Tässä diskossa raikaavat koko korttelin parhaat lastenbiisit ja välkehtivät korttelin komeimmat diskovalot. Biisit soittaa DJ Hermanni ja valomaalausta ohjaa Hannu Huhtamo.

klo 17-20 Loistava heijastinpaja | Taidetalo
Säihkyvät, välähtävät, pimeän putkahtelijat - tervetuloa taiteilemaan heijastimia, jotka sopivat niin diskoon kuin loskaan! Paja sopii kaiken ikäisille. Pajan toteutus Maketti kollektiivi

klo 17-20 RoboDay | Taidetalo
Voiko melodioita koodata? Miten ledeillä tehdään ääniä? Entäpä miltä kuulostaa sähkömuuntaja? Robofestin työpajat on suunnitellut ja toteuttanut Käsityökoulu Robotti.

klo 17.30, 18.30 ja 19. 30 Duo Saras- valotanssiesitykset | Lava
Duo Saraksen säkenöivät valotanssieitykset viihdyttävät Auroran pihamaalla. (Säävaraus)

klo 17-20 KummaKulma -omatoimitila | Tilanhoitajan talon pääty
Kiiltomato kutsui kaverinsa juhliin, mutta nyt vieraita ujostuttaa pimeässä. Houkuta hyppysistäsi esiin valotaika, jolla rohkaiset ötökät hehkumaan yhdessä. Tilan on suunnitellut ja toteuttanut Jenni Vilander yhdessä Taidehyrrä -elämystaidekerholaisten kanssa.

klo 17-20 Haloo, Kuuleeko metsä? -elektronisen taiteen näyttely | Kivijalkagalleria
Käsityökoulu Robotin Haloo, Kuuleeko metsä? -näyttely on ensisijaisesti lapsille suunnattu installaatio, joka kutsuu tutkimaan metsässä tapahtuvaa vuorovaikutusta ja viestintää, avaten samalla mahdollisuuden pohtia suhdettamme luontoon ja teknologiaan. 

Muutokset mahdollisia.

Välitämme turvallisuudestasi! Ohjelma, väljyys sisätiloissa ja kulkureiteissä sekä hygienia on mietitty minimoimaan tartuntavaara, jotta kulttuurielämys saa ilahduttaa sinua myös tänä syksynä! Tutustuthan turvallisuusohjeeseemme

Lasten kulttuurikeskus Auroran piha on autoton. Parkkipaikkamme sijaitsee Träskändan puistotien toisella puolella osoitteessa Träskändanristi 4.

Tapahtumapaikka
Lasten kulttuurikeskus Aurora
Hinta
Vapaa pääsy
Kesto
3 h