ma 02.11.2020 10.30 - 11.15

Uulu: Aava - Veden kiertokulku -konsertti

Lasten kulttuurikeskus Aurora - Järvenperäntie 1-3

Etnomusikologi Jutta Juurisävel seikkailee keihäänheittäjäystävänsä Teppo Läpyn kanssa hydrologisen kiertokulun maailmassa! Divetymonoksidi on taatusti vaarallista ja vesijalanjälki… öhm, mikä se nyt olikaan?

Aava vie hydrologien kierron pyörteisiin, ulapalle, jäätikölle, sademetsään, suolle, joen varrelle! Konsertissa yleisö pääsee tutustumaan paitsi veden kiertokulkuun, myös veden äärellä asuvien kansojen musiikkiin. Setin aikana osallistujista tulee myös osa bändiä, sillä laulun, rytmityksen ja liikkeen lomassa päästään myös kokeilemaan itse soittimia.

www.uulu.fi

 

Korona-ajan turvallisuus

- Otamme vastaan normaalikokoisia luokkia max kaksi, pienryhmiä kolme-neljä. Jätämme ryhmien väliin turvavälit ja oppilaat sijoitellaan väljästi.
- Otamme yleisön sisään naulakoille ryhmä kerrallaan, tarvittaessa kahdesta eri ovesta.
- Ettehän tule paikalle kipeänä, kiitos!

 

Tapahtuma on Lasten kulttuurikeskus Auroran Meijerissä, joka on korttelin rakennuksista Järvenperäntien puoleisin.

Lasten kulttuurikeskus Auroran piha on autoton. Parkkipaikkamme sijaitsee Träskändan puistotien toisella puolella osoitteessa Träskändanristi 4.

Tapahtumapaikka
Lasten kulttuurikeskus Aurora, Meijeri
Hinta
Liput: 5 € /hlö
KULPS-ryhmät maksutta
Ilmoittautumiset

aurora.info@espoo.fi, p. 046 877 3253

Ikäsuositus
7-10 -vuotiaille
Kesto
45 min

Opettajille ja kasvattajille

KULPS!-kategoria:
KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline. Kulttuuripolulla on kahdenlaisia kohteita. Kerran lukuvuodessa -kohteista ryhmä voi valita yhden maksuttomasti lukuvuoden aikana. Mielin määrin -kohteita ryhmät voivat hyödyntää maksutta ilman rajoituksia. KULPS!-merkinnän yhteyteen on merkitty ne luokka-asteet, joille kohde on KULPS!:ia.
Hinta ryhmille:

KULPS-ryhmät maksutta