pe 17.01.2020 10.00 - 10.45

Taaperotanssikurssi alkaa (TÄYNNÄ)

Lasten kulttuurikeskus Aurora - Järvenperäntie 1-3

Taaperotanssi on neljän kerran kokonaisuus, joka vie lapsen ja aikuisen tarinan siivittämänä yhteiselle tanssimatkalle.

Soveltuu 1,3-3 -vuotiaille yhdessä aikuisen kanssa.

Taaperotanssitunneilla lapsi ja aikuinen liikkuvat, leikkivät ja tanssivat yhdessä. Tanssi antaa lapselle mahdollisuuden löytää rytmi ja liike omasta kehostaan. Kurssilla heittäydytään opettajan johdolla mukaan musiikkiin ja muodostetaan yhteinen luova kokemus tanssista.

Kurssilla lapset ja aikuiset lähtevät mielikuvitusmatkalle yhdessä koko ryhmänä, mutta myös omalle vapaalle liikkumiselle jätetään tilaa. 

Mielikuvat, monipuolinen musiikki ja käytettävät välineet; kuten huivit, pallot ja höyhenet, innostavat tanssiin ja liikkumisen riemuun. 

Kurssilla harjoittelemme myös perusmotorisia taitoja ja loruttelemme.

Kurssin tärkeimpänä tavoitteena on lapsen ja vanhemman iloinen yhdessäolo sekä tanssin luovan liikkeen tuottama hyvä olo molemmille. 

Taaperotanssi -kurssi on tutustumisretki tanssin maailmaan. Kurssille mukaan tuleva aikuinen ei tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta. "Ilo on juosta, hauska on hiipiä, voit myös kokeilla mielikuvitussiipiä." 

Tervetuloa mukaan satutanssin maailmaan!

Yhteistyössä Vipeltävä Siili.
Kurssi Taidetalolla perjantaisin 17.1. -7.2. klo 10-10.45. Max 10 paria/kurssi.

Kuva: Vipeltävä Siili.

~~

Tilaisuus on Lasten kulttuurikeskus Auroran Taidetalo-rakennuksessa, joka on korttelin pihaan astuessa kauimpana sisääntuloporteista.

Lasten kulttuurikeskus Auroran piha on autoton. Parkkipaikkamme sijaitsee tien toisella puolella osoitteessa Träskändanristi 4.

~~
#aurorankortteli
#lastenkulttuurikeskus

Tapahtumapaikka
Lasten kulttuurikeskus Aurora, Taidetalo
Hinta
Kurssimaksu 30 € / 4 krt
Ilmoittautumiset
Ikäsuositus
1,3-3 -vuotiaille
Kesto
45 min