ke 11.12.2019 09.00 - 11.00

Auroran luovat agentit - koululaiset

Lasten kulttuurikeskus Aurora - Järvenperäntie 1-3

Onko teidän luokka uusi agenttiluokka?

Auroran pihalle pitäisi saada uusi toimintapolku. Mutta millainen se olisi ja mistä aiheesta? Etsimme nyt Agenttiluokkaa, joka ryhtyy Auroran luoviksi agenteiksi auttamaan meitä.

Lasten kulttuurikeskus Aurorassa pohditaan keinoja lisätä lasten osallisuutta toiminnassaan. Sitä varten järjestämme syksyllä kolmen osallistavaa pajaa nimellä Auroran luovat agentit. Viimeisessä pajassa ideoidaan Auroran pihapiiriä hyödyntävä taidepolku. Mikäli luokka on innostunut jatkamaan yhteistyönä joulukuussa pidettävän pajan jälkeen, polku tai osa siitä voidaan toteuttaa Auroran ja koulun yhteistyönä keväällä 2020.

Paja on osa Kaisa Pikkaraisen Kulttuurituottaja YAMK –tutkinnon opinnäytetyötä.
Työn aihe on lasten osallisuus. Työn tilaaja on Lasten kulttuurikeskus Aurora. Pajoissa tuotettua tietoa ja kuvia käytetään opinnäytetyössä siten, että henkilöitä ei voi tunnistaa, ellei siitä sovita erikseen.

Pajan pitää kulttuurituottaja Kaisa Pikkarainen ja taideohjaaja Jenni Vilander.

Mikäli joku luokkanne voisi olla kiinnostunut tästä hankkeesta ota yhtyettä ja suunnitellaan lisää miten jatkamme. Annan mielelläni lisätietoja:

Kaisa Pikkarainen
kaisa2.pikkarainen@espoo.fi, p. 043 825 4469

Taidetalo, Aurinko Sali.
#aurorakortteli #yhdessätehty #lastenkulttuurikeskusaurora
~~
 

Tapahtumapaikka
Lasten kulttuurikeskus Aurora
Hinta
Vapaa pääsy
Ilmoittautumiset

Kaisa Pikkarainen

kaisa2.pikkarainen@espoo.fi, p. 043 825 4469

Kesto
noin 2h

Opettajille ja kasvattajille

KULPS!-kategoria:
KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline. Kulttuuripolulla on kahdenlaisia kohteita. Kerran lukuvuodessa -kohteista ryhmä voi valita yhden maksuttomasti lukuvuoden aikana. Mielin määrin -kohteita ryhmät voivat hyödyntää maksutta ilman rajoituksia. KULPS!-merkinnän yhteyteen on merkitty ne luokka-asteet, joille kohde on KULPS!:ia.