ke 22.01.2020 19.00 - 21.00

Kanerva, Matti Johannes Koivu (soolo)

Sellosali - Soittoniekanaukio 1 AKe 22.1. klo 19

Syyskuussa viimeisimmän albumin ”Luonnos” julkaissut Matti Johannes Koivu esiintyy Sellosalissa soolona. Live-esiintymisiin Matti Johannes Koivu suhtautuu intohimoisesti, ja onkin tehnyt satoja keikkoja ympäri Suomea yksin ja yhtyeensä kanssa. Koivu on kierrellyt saaristossa, toimistoissa, ravintoloissa ja tuntureilla. ”Musiikin kestävyys punnitaan elävän yleisön edessä. live-esiintymisen haastetta; sitä kuinka jännittää ja hirvittää, ja kuinka musiikki parhaimmillaan vapauttaa esiintyjän ja yleisön.”

Kanerva on helsinkiläinen laulaja ja lauluntekijä, jonka debyyttialbumi ”Paritanssi” julkaistiin vuonna 2018. Levy keräsi kiittäviä arvioita mm. Helsingin Sanomissa, Suomen Kuvalehdessä,MeNaisissaja Soundissa.
Arvostelumenestykseksi noussut Kanervan toinen albumi ”Kuinka aika pysäytetään” oli yksi syksyn 2019 yllättäjistä. Kun Kanervan debyyttialbumi kertoi arjesta ja parisuhteen kuolemasta, uuden levyn teemoja ovat aika ja elämännälkä. Levyn saundi on edellistä intensiivisempi ja tanssittavampi, ja se on askel kohti popimpaa äänimaailmaa. Biisit kertovat halusta elää enemmän ja muistoista, joita kannamme mukana. Kanerva esiintyy Sellosalissa yhtyeensä kanssa.

Liput 20 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi
Ovelta 22 €
Kaikukortti-tapahtuma

Kesto 2 h, sis. väliajan

Tapahtumapaikka
Sellosali