pe 01.11.2019 09.00 - la 30.11.2019 15.00

FotoEspoo 2019 & Tapiolan Kamerakerho 65 vuotta

Espoon kulttuurikeskus - Kulttuuriaukio 2 02100 Espoo

FotoEspoo 2019 1.-16.11.

FotoEspoo on vuosittain järjestettävä espoolaisten kameraseurojen välinen valokuvakilpailu. Esillä oleva näyttely on koottu kilpailussa menestyneistä kuvista ja antaa siten hyvän käsityksen espoolaisesta nykyhetkisestä valokuvailmaisusta.

FotoEspoo-kilpailuja ja kilpailukuvista muodostettuja näyttelyitä on järjestetty jo vuodesta 1990 ja tapahtuma koetaan keskeisenä yhteistyöfoorumina, jossa kerhot samalla esittäytyvät yhdessä laajemmalle espoolaiselle yleisölle.


Tapiolan Kamerakerho 65 vuotta 17.-30.11.

Tapiolan Kamerakerhon esillä olevan näyttelyn tarkoituksena on antaa läpileikkaus kerhossa vallitsevista kuvailmaisun näkemyksistä.

Tapiolan Kamerakerho on Espoon vanhin kameraseura, jonka tarkoituksena on valokuvausharrastuksen edistäminen Tapiolan ja sen ympäristön asukkaiden keskuudessa. Kerhon tavoitteena on myös tallentaa espoolaista elämää ja kulttuurimiljöön ja ympäristön muuttumista. 

Kerhossa vallitsee niin aloittelevien kuvaajien ja kokeneiden harrastajien, kuin nuorten jäsenien ja seniorien välillä elävä ja hedelmällinen vuorovaikutus. Tämä on ehkä salaisuus sille, että kerhon toiminta on ollut aktiivista yhtäjaksoisesti 65 vuotta. 

Kuva: Pekka Lammela

Näyttelyt avoinna talon aukioloaikoina, Nuottiparvi 2.krs.

Tapahtumapaikka
Espoon kulttuurikeskus, Nuottiparvi 2.krs
Tapahtumajärjestäjä
Tapiolan kamerakerho
Hinta
Vapaa pääsy