pe 21.02.2020 19.00 - 22.00

Sofa, F, Yeboyah

Sellosali - Soittoniekanaukio 1 APe 21.2. klo 19

Sellosalin lämpiössä kuullaan talvilomaviikonloppuna tämän hetken kuumimpia kotimaisia räppäreitä!

SOFA on vuonna 2013 perustettu räpduo, joka tuo freesiä ja kaivattua visiota muuten kovin miehiseen skeneen eikä pelkää tehdä räppiä omista lähtökohdistaan käsin – mikään aihe oli liian naiivi tai epäuskottava näiden mimmien käsittelyyn. Yhtye haluaa, että kuuntelijat saisivat biiseistä voimaa olla aitoja itselleen ja muille - Tee se mitä haluat ja tee se vielä tänään!

F on rohkea musiikintekijä, jonka biiseissä rap ja laulu yhdistyvät elektronisesta musiikista vaikutteita ottavaan tuotantoon. Sensuroimaton artisti rikkoo musiikillaan rajoja ja venyttää julkisen naiskuvan kapeaa marginaalia. F tunnetaan singlejulkaisuistaan “Piirrä kuvia”, “Kärpänen” (feat. Pyhimys) ja “Katastrofin aineet”. Pitkä sinkkujen putki sai viime keväänä jatkokseen kokopitkän albumin “MÄ EN oo VIEL TARpEEks Iso”.

Yeboyah on räppäri, jonka myrskyvaroitukseksikin kutsuttu Broflake –debyyttisingle nosti artistin tulevaisuuden suurimpien lupausten joukkoon jo vuonna 2017. Saaga jatkuu viime vuonna julkaistun Elovena EP:n myötä. Yeboyah:lle tunnusomainen vahva visuaalisuus korostuu tässä julkaisussa jokaisen kappaleen saadessa oman musiikkivideonsa. D.R.E.A.M.G.I.R.L.S -rapshowssakin erottuvalla lavapreesenssillään loistava Yeboyah eli Rebekka Aili Kuukka on ehtinyt jo esiintyä niin täpötäydellä Flow Festivalin Red Arenalla, loppuunmyydyllä Tavastialla kuin Ruisrockissakin. Yeboyah:n vakuuttavia räppejä kuullaan myös Gasellien, Dilemman sekä Pesson uusimmilla albumeilla.

Liput 18 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi
Ovelta 20 €

Huom! Keikat pidetään Sellosalin lämpiössä. 
Osittain seisova/istuva katsomo

Kesto 3 h, sis. väliajan:

19 Yeboyah
20 F
21 SOFA

Tapahtumapaikka
Sellosalin lämpiö