to 21.11.2019 19.00 - 20.30

Jesse Markin

Sellosali - Soittoniekanaukio 1 A

To 21.11. klo 19

VILD Recordings julkaisi Jesse Markinin odotetun Folk nimeä kantavan debyyttialbumin toukokuussa. Levyjulkkareita juhlittiin loppuunmyydyllä Tavastia-klubilla torstaina 5.9. Albumilta lohkaistut singlet Blood, Treat, Jericho ja Hope nostivat alun perin Viljakkalasta ponnistavan Markinin niin Suomen kuin myös kansainvälisenkin median tietoisuuteen. Markinista ovat kirjottaneet maineikkaat sivustot kuten Complex ja Clash. Suomessa Markin on pokannut Soundin Vuoden tulokas-palkinnon.

"Halusin tehdä levyn, jossa voin tuoda tuttuja elementtejä uusien kokeilujen rinnalle. Puhua eri asioista, käyttää ääntäni eri tavoilla ja kirjoittaa uudella lähestymistavalla. Halusin muistuttaa itseäni siitä, miksi teen musiikkia. Luoda tilan, jossa voin olla kantaaottava ja herkkä. Liikkua vapaasti tunnetilasta toiseen. Yhdeksi tärkeäksi osaksi levyntekoprosessia muodostui myös asioiden haastaminen. Itseni mukaan lukien. Levyn nimenä Folk edustaa montaa eri asiaa. Sanalla viitataan usein kansanmusiikkiin. Minä teen musiikkia kansalle. Usein sanalla viitataan myös ihmisiin, ryhmään tai väkeen. Albumin kappaleet syntyivät yksilön ja ryhmän yhteen sitovista kokemuksista", kuvailee Markin.

Liberialaissyntyinen Markin vaikutti ennen soolouraansa yli 10 vuotta arvostetun The Megaphone State -yhtyeen rap-solistina. 

Debyyttialbumin tiimoilta Markin keikkailee ahkerasti ympäri Suomen. Kesällä nähtiin laajalti kehutut esiintymiset mm. Flow'ssa, Ruisrockissa, Ilosaaressa ja Sidewaysissa.

Liput 20,50 € + toimitusmaksu, lippu.fi
Kesto 1 h 

Konsertissa kuvataan videoa markkinointi-tarkoituksiin

https://www.facebook.com/markinjesse/

Tapahtumapaikka
Sellosali