su 08.09.2019 18.00 - 21.00

Read Hour Aurorassa

Lasten kulttuurikeskus Aurora - Järvenperäntie 1-3

Read Hour on tapahtuma, johon kuka tahansa voi osallistua missä tahansa. Koska yhdessä lukeminen on hauskaa, päätimme tehdä tästä tapahtuman.

Lasten kulttuurikeskus Aurora osallistuu Lasten ja Nuorten säätiön Read Hour -kampanjaan lukupäivänä, jolloin pysähdytään lukemaan tunniksi, klo 19-20.

Auroran Meijerissä on kahvila, josta saa ostaa juomia ja pientä purtavaa sekä kirjanvaihtopöytä, jonne voi tuoda omia kirjoja kiertoon ja vastaavasti poimia mukaansa muiden kierrätettäväksi tuomia kirjoja. Kaikenlaiset kirjat (sadut, kertomukset, novellit, runokokoelmat, romaanit jne) ovat tervetulleita, myös muilla kielillä. Klo 19-20 rauhoitumme lukemaan. Voit lukea hiljaa itseksesi tai liittyä porukkaan, jossa luetaan ääneen. 

Huom! Kahviossa käteismaksu!

Varaamme taidetalosta soppeja lukuporukoille. Jos haluat tulla lukemaan esimerkiksi satuja tai novelleja ääneen muille, ilmoittaudu Kaisalle (kaisa2.pikkarainen@espoo.fi), niin varaamme tähän tarvittavan lukunurkkauksen.

Kahvila on avoinna klo 18-21, joten lukutunnin jälkeenkin voit nauttia kahvilan antimista ja vaikkapa keskustella lukemisesta tai kirjoista.

Tervetuloa! Uppoudutaan kirjaan ja annetaan tarinan koukuttaa.

Read Hour, tunti jolloin maailma pysähtyy lukemaan.


www.readhour.fi
#ReadHour

 

Tapahtumapaikka
Lasten kulttuurikeskus Aurora
Hinta
Vapaa pääsy
Ikäsuositus
Niin lapsille kuin aikuisillekin
Kesto
3 t