pe 01.11.2019 19.00 - la 16.11.2019

Sanaton rakkaus

Espoon Kaupunginteatteri - Revontulentie 8

Sanaton rakkaus (Children of a Lesser God) on moderni klassikko, joka kertoo kuuron naisen ja kuulevan miehen rakkaudesta ympäristön ristipaineessa. Mark Medoffin näytelmä törmäyttää esiin kysymyksiä identiteetistä, omasta äänestä ja sulautumisesta, itsemääräämisen oikeudesta, intohimosta ja sillanrakennuksesta. Tarinassa kipinät sinkoilevat, kun kuuro Sarah ja kuuleva James ottavat mittaa toisistaan ja voimista ympärillään.

Suomen kantaesityksessä nähdään upea Dawn Jani Birley, Toronton Theatre Critic’s Award -palkinnolla v. 2017 palkittu valovoimainen näyttelijä. Hän saa vastavoimakseen monista näyttämö- ja elokuvarooleistaan tunnetun karismaattisen Santeri Kinnusen.

 

Moninkertaisesti palkittu draama tunnetaan myös elokuvaversiostaan, josta Marlee Matlin voitti parhaan naispääosan Oscar-palkinnon.

Sanattoman rakkauden Suomen kantaesityksen ohjaa Johanna Freundlich ja se saa ensi-iltansa Espoon Kaupunginteatterin Revontulihallissa 19.9.2019.

Ohjaus Johanna Freundlich
Lavastus Janne Siltavuori
Valosuunnittelu Tarja Ervasti
Äänisuunnittelu Tommi Koskinen
Pukusuunnittelu Noora Salmi
Maskeerauksen suunnittelu Kaarina Kokkonen
Viittomakielen valmennus Marianne Aro

Rooleissa Milka Ahlroth, Dawn Jani Birley, Aino Hakala, Aleksi Holkko, Santeri Kinnunen, Meri Nenonen ja Pertti Sveholm.

Tapahtumapaikka
Revontulihalli, Revontulentie 8, Tapiola
Hinta
19e - 39e
Ikäsuositus
15v
Kieli
suomi ja suomenkielinen viittomakieli
Kesto
n.3h sis.väliajan

Opettajille ja kasvattajille

KULPS!-kategoria:
KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline. Kulttuuripolulla on kahdenlaisia kohteita. Kerran lukuvuodessa -kohteista ryhmä voi valita yhden maksuttomasti lukuvuoden aikana. Mielin määrin -kohteita ryhmät voivat hyödyntää maksutta ilman rajoituksia. KULPS!-merkinnän yhteyteen on merkitty ne luokka-asteet, joille kohde on KULPS!:ia.
Hinta ryhmille:

Rajallinen määrä työpajoja koululaisryhmille. Lippuvaraukset ja työpajat varattavissa ryhmämyynnistä (09) 4393 5524