la 17.08.2019 12.00 - 15.00

Mimmit peinttaa non stop -katutaidetyöpaja

Karatalo - Kotkatie 4

Tervetuloa kokeilemaan spraymaalaamista!

Katutaidetyöpajassamme pääset kokeilemaan maalaamista spraymaaleilla naiskatutaiteilijoiden kanssa kolmen tunnin aikana. Työpaja on suunnattu yli 14-vuotiaille tytöille, naisille ja sukupuoleltaan moninaisille. Aiempaa osaamista tai kokemusta ei tarvita. Laita päälle vaatteet, jotka voivat sotkeentua. Meiltä saat paperiset hengityssuojaimet ja kertakäyttöiset käsineet suojaksi. Työpaja pidetään ulkona Karatalon kesäpihalla. Säävaraus!
 
Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.
Työpaja on maksuton!

Huom! Paikka vaihtunut. Uusi paikka on Karakallion koulun koripallokenttä.

Mimmit ry:n Mimmit peinttaa -katutaidekonsepti on toiminut vuodesta 2015 innoittajana ja rohkaisijana tytöille ja naisille, miesvaltaisen alakulttuurin kentällä. Mimmit peinttaa on luonut naisille mahdollisuuden toteuttaa taidetta julkiseen tilaan, johon heillä ei muutoin olisi ollut mahdollista sitä toteuttaa. Hankkeita on ollut mm. vuosittaiset päätapahtumat, erilaiset katutaiteen työpajat ja tilaustyöt.
 
Erilaisten hankkeiden rinnalle on kasvanut myös Mimmit-kollektiivi, joka koostuu tapahtumissa mukana olleista taiteilijoista. Toteutamme eri kokoonpanoilla myös tilaustöitä ja vierailemme erilaisissa tapahtumissa.

info@mimmit.net

Tapahtumapaikka
Karakallion koulun koripallokenttä (Kotkakuja 5)
Tapahtumajärjestäjä
Karakallio Creative, Mimmit ry & Karatalo
Hinta
Vapaa pääsy.