to 08.08.2019 09.00 - pe 04.06.2021 17.00

Menopelileikki Express -KULPS! opastuspaketti

Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä - Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5

Menopelileikki Express -KULPS! opastuspaketti Mielin määrin  3.-6. -luokkalaisille

Liikenteenohja ja vihje-esineet vievät koululuokan tutustumaan matkustamiseen kiehtovaan maailmaan niin maalla, merellä kuin ilmassa. Oppilaat pääsevät tutustutaan lasten liikkumista ja liikenneleikkejä esittelevään Menopelileikki -erikoisnäyttelyyn. Opastuksella keskustellaan liikenteen historiasta, lasten liikenneleluista ja leikeistä, liikennekasvatuksesta, lasten matkustamisesta eri aikoina sekä liikenteen ympäristövaikutuksia. Vierailu sisältää opastuksen sekä syventävän tehtävän. Kesto noin 60 minuuttia. Yli 20 lapsen ryhmät jaetaan kahteen osaan, jolloin puolet on opastuksella kun puolet on työpajassa tekemässä teemaan liittyvää omatoimista tehtävää ja sitten vaihdetaan päittäin.

Hinta
Vapaa pääsy
Ilmoittautumiset

Ryhmän koko maksimissaan 30 lasta. Varauksia otetaan vastaan ti-pe klo 9 alkaen. Varauksen mielellään vähintään 2 viikkoa etukäteen: lelumuseo@hevosenkenka.fi, puh. 050-5900137.

Ikäsuositus
3.-6.-luokkalaiset
Kesto
1h

Opettajille ja kasvattajille

KULPS!-kategoria:
KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline. Kulttuuripolulla on kahdenlaisia kohteita. Kerran lukuvuodessa -kohteista ryhmä voi valita yhden maksuttomasti lukuvuoden aikana. Mielin määrin -kohteita ryhmät voivat hyödyntää maksutta ilman rajoituksia. KULPS!-merkinnän yhteyteen on merkitty ne luokka-asteet, joille kohde on KULPS!:ia.