to 08.08.2019 09.00 - pe 05.06.2020 17.00

Äkkilähtö Menopelileikkiin -KULPS! -opastuspaketti

Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä - Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5

Äkkilähtö Menopelileikkiin opastuksella koululaiset pääsevät liikenneohjaajan johdolla tutustuman matkanteon ihmeelliseen maailmaan! Opastuksella hypätään Menopelileikki -erikoisnäyttelyn kyytiin tarkastelemaan kulkemista ja liikennevälineitä maalla, merellä ja ilmassa. Opastuksella käsitellään liikenteen kehittymistä, liikenteen ympäristövaikutuksia sekä liikenneturvallisuutta sekä lapsen näkökulmasta. Vierailu sisältää opastuksen ja syventävän tehtävän. Kesto noin 60 minuuttia. Yli 15 lapsen ryhmät jaetaan kahteen osaan, jolloin puolet on opastuksella kun puolet on työpajassa tekemässä teemaan liittyvää omatoimista tehtävää ja sitten vaihdetaan päittäin. Kesto 1h

Hinta
Vapaa pääsy
Ilmoittautumiset

Ryhmän koko maksimissaan 30 lasta. Varauksia otetaan vastaan ti-pe klo 9 alkaen. Varauksen mielellään vähintään 2 viikkoa etukäteen: lelumuseo@hevosenkenka.fi, puh. 050-5900137.

Ikäsuositus
1.-2.-luokkalaiset
Kesto
1h

Opettajille ja kasvattajille

KULPS!-kategoria:
KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline. Kulttuuripolulla on kahdenlaisia kohteita. Kerran lukuvuodessa -kohteista ryhmä voi valita yhden maksuttomasti lukuvuoden aikana. Mielin määrin -kohteita ryhmät voivat hyödyntää maksutta ilman rajoituksia. KULPS!-merkinnän yhteyteen on merkitty ne luokka-asteet, joille kohde on KULPS!:ia.