to 28.11.2019 19.00 - 21.00

Body Positive!

Espoon kulttuurikeskus - Kulttuuriaukio 2 02100 Espoo


Body Positive on Emma Salokoski Voicesin toinen Musiikkiteatteri Kapsäkille tuottama näyttämöteos, ja tänä syksynä se nähdään myös Espoon kulttuurikeskuksessa. Keväällä 2014 ensi-iltansa saanut psykedeelinen kabaree “Plastic Bride” saa jatkoa, kun ryhmä ottaa työn alle kehosuhteen, naisiin kohdistuvat ulkonäkömyytit ja paineet sekä kamppailun kehopositiivisuuden ylläpitämiseksi. Mitä kehopositiivisuus edes on? Olenko mitä syön? Täytyisikö tätä kehoa muka “rakastaa sellaisena kuin se on”? Ja mitä hittoa se kenellekään kuuluu!

Esitys on musiikkivetoinen draamakomedia, jossa esiintyjien omat sävellykset nivovat tarinaa yhteen. Mukana on myös tunnettuja kappaleita, joita käsitellään uudessa valossa. Jokaisella lavalla nähtävällä esiintyjällä on yksilöllinen ja ainutlaatuinen suhde kehoonsa, ja kokemukset vaihtelevat kirpeistä koomisiin. Esitys tarkastelee myös yhteiskunnan paineita, myyttejä ja ennakkoluuloja sekä ahdistavia ja kahlitsevia vaatimuksia, joita naisten kehoihin liittyy.

Teoksen toteuttavat lauluyhtye Emma Salokoski Voices, sen taiteellinen johtaja Emma Salokoski ja ohjaaja-näyttelijä-hahmoterapeutti Marcus Groth.

Ohjaus: Emma Salokoski
Näyttelijäntyön ohjaus ja gestaltmetodi: Marcus Groth
Sävellys: Kati Mäkelä-Niemi, Sofia Autio, Veera Raatikainen, Sanni Reilin, Jatta Pihlajaniemi, Karolina Sveiby, Emma Salokoski ja työryhmä
Sovitus ja kuoronjohto: Emma Salokoski
Tuottaja-koordinaattori: Marina Seppä
Koreografi: Venla Vuorio
Pukusuunnittelija: Joona Huotari
Pianisti: Maija Ruuskanen
Meikkitaitelilija: Blue makeup
Kuvat: Katariina Salmi
Visuals: Mariangela Pluchino
Valosuunnittelija: Kristian Palmu 
Special appearance: Lola Lorenzo

Esiintyjät: Emma Salokoski, Iina Salin, Sanni Reilin, Heidi Petäjäjärvi, Veera Raatikainen, Karolina Sveiby, Sofia Autio, Laura Salokoski, Jatta Pihlajaniemi, Nanette Forsström, Anne Carlsson, Kati Mäkelä-Niemi

Väliaikatarjoilutuotteet

Tapahtumapaikka
Espoon kulttuurikeskus, Louhisali
Hinta
Liput 25 € + toimitusmaksu (alk. 1 €)