to 19.09.2019 10.00 - 10.45

Tangoteatteri Kiuta: Gnomos

Lasten kulttuurikeskus Aurora - Järvenperäntie 1-3

Tervetuloa koko perheen tangoseikkailuun!

Metsätontut Villiina ja Vihmo ovat tarkkailleet ihmisten puuhia jo 300 vuoden ajan. Tonttuja hämmästyttää ihmisten aiheuttama, alati kasvava melu ja hulina. Mahtavatko ihmiset ehkä huomata mitä luonnossa tapahtuu? Eräänä päivänä tontut löytävät kotimetsästään jotain sinne kuulumatonta ja heidän elämänsä suistuu raiteiltaan.
 
Gnomos kertoo luonnon tärkeydestä, salakavalasta itsekkyydestä ja todellisesta kumppanuudesta. Tanssin rinnalla tarinaa kuljettaa elävä musiikki. Tangoteatteri Kiutan teoksissa argentiinalainen tango yhdistyy fyysiseen teatteriin ja tangolle epätavallisiin aiheisiin. Kiutan esityksissä korostuu live-musiikki, vahva tarina, hienovarainen huumori ja hiljainen voima.
 
Tangoteatteri Kiuta on Marjo Kiukaanniemen ja Timo Hakkaraisen vuonna 2011 perustama vapaa tanssiteatteriryhmä. Kiutan teosten koreografisena pohjana ja työkaluna on argentiinalainen tango. Esityksissään Marjo ja Timo pitävät kiinni heille tärkeästä argentiinalaisen tangon ytimestä: herkästä vuorovaikutuksesta, yhteisestä musiikin tulkinnasta ja dynaamisesta liikkeestä, mutta laajentavat tangon rajoja fyysisen teatterin ja nykytanssin avulla. Kiutan teoksia on esitetty seitsemässä eri maassa.

Idea, toteutus, koreografia, tanssi: Marjo Kiukaanniemi ja Timo Hakkarainen
Ohjaaja ja dramaturgi: Gonzalo Orihuela (AR)
Äänisuunnittelu ja live-musiikki: Harri Kuusijärvi
Valosuunnittelu: Kauri Klemelä
 

~~
#aurorankortteli
#lastenkulttuurikeskus

Tapahtumapaikka
Lasten kulttuurikeskus Aurora
Hinta
5 €
Ilmoittautumiset

aurora.info@espoo.fi

Ikäsuositus
Yli 3-vuotiaille lapsille ja aikuisille, päiväkotiryhmät ja KULPS! 1-3 -luokat
Kieli
suomi
Kesto
45 min

Opettajille ja kasvattajille

KULPS!-kategoria:
KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline. Kulttuuripolulla on kahdenlaisia kohteita. Kerran lukuvuodessa -kohteista ryhmä voi valita yhden maksuttomasti lukuvuoden aikana. Mielin määrin -kohteita ryhmät voivat hyödyntää maksutta ilman rajoituksia. KULPS!-merkinnän yhteyteen on merkitty ne luokka-asteet, joille kohde on KULPS!:ia.
Hinta ryhmille:

5 € / lapsi, ohjaajat maksutta