ti 26.11.2019 19.00 - 21.00

Sing & Shine -kuorot: Rauhaa ja rakkautta 2019

Sellosali - Soittoniekanaukio 1 A
 

Ti 26.11. klo 19
Sing & Shine -kuorot: Rauhaa ja rakkautta 2019
johtaa Sanna Valvanne


Tervetuloa sykähdyttävälle musiikkimatkalle Sing & Shine -kuorojen Rauhaa &Rakkautta 2019 konserttiin! Ainutlaatuisen Rauhaa & Rakkautta -yhteisöprojektin huipentava hyväntekeväisyyskonsertti järjestetään tänä vuonna Sellosalissa ajankohtaisen avun tarpeessa olevien lasten hyväksi. Konsertissa lavalla loistaa yli satapäinen joukko lapsia, nuoria, aikuisia ja ikinuoria senioreita Sing & Shine -kuoroista Sanna Valvanteen johdolla. Mukana esiintymässä ovat myös projektin työpajojen osallistujat Nihtisillan vastaanottokeskuksesta ja Espoon keskuksen esikouluista.

Yleisö pääsee nauttimaan laulun riemusta ja ilmaisun voimasta! Puhuttelevat laulut Suomesta ja ympäri maailmaa liikuttavat niin kehoa kuin mieltäkin eri sukupolvien tulkitessa niitä sydämensä pohjasta yhtenä suurena kuoroperheenä ja omissa Loistoryhmissään.

Kokonaisvaltaisesta kuoromenetelmästään maailmanlaajuisesti tunnettu Sanna Valvanne järjestää nyt viidennen kerran Espooseen syksyllä 2016 perustamiensa Sing & Shine -kuorojen kanssa Rauhaa & Rakkautta Projektin. Tämän Espoon kaupungin tukeman projektin tarkoituksena on jakaa välittämistä, iloa ja yhdessä laulamisen voimaa kaikille Espooseen eri-ikäisten ja -taustaisten ihmisten musiikillisen ja yhteisöllisen kanssakäymisen myötä!

Konsertin kesto: 2h, sisältäen väliajan
Suositellaan kaikenikäisille.
Sing&Shine -kuorojen kannatusyhdistyksen myyjäiset 30 min ennen esitystä ja väliajalla.

Liput 15/10 €. Ennakkoon: https://holvi.com/shop/singandshinesingers. Lippuja saatavana myös ovelta käteisellä. Lipputulot lahjoitetaan Unicefin kautta ajankohtaisen avun tarpeessa oleville lapsille. 


Sing&Shine -kuorot
Sing&Shine -kuorot tarjoavat kokonaisvaltaista ja voimauttavaa kuorotoimintaa kaikenikäisille pääkaupunkiseudulla. Kuoroja johtaa Sanna Valvanne, joka palasi New Yorkista Suomeen syksyllä 2016 perustaakseen omat kuoronsa synnyinkaupunkiinsa Espooseen.

Sing&Shine -kuoroista on lyhyessä ajassa muodostunut lämminhenkinen eri sukupolvet ja kulttuurit yhteen tuova 100:n kuorolaisen yhteisö, jonka toimintaa Espoon kaupunki ystävällisesti tukee. Innokkaat kuorolaiset esikoululaisista aina ikinuoriin eläkeläisiin laulavat sekä yhdessä isona kuoroperheenä että erikseen kuudessa omassa loistoryhmässään. Kaikki kiinnostuneet pääsevät kehittämään laulu-, esiintymis- ja ryhmätaitojaan kannustavassa ilmapiirissä Sannan luovan kuoromenetelmän “Sing & Shine With Body & Soul” mukaisesti. Harjoituksissa, työpajoissa ja esityksissä näyttämöilmaisu, liikunta, improvisaatio ja leikki yhdistyy lauluun ja vapauttaa kokonaisvaltaiseen musiikin kokemiseen ja ilmaisuun.

Erityisen tärkeäksi osaksi kuorojen toimintaa ovat muodostuneet Rauhaa & Rakkautta!-yhteisö- ja hyväntekeväisyysprojektit. Niiden tarkoitus on rakentaa yhä suvaitsevampaa ja avoimempaa pääkaupunkiseutua laulamisen yhdistävää voimaa ja rakkautta jakaen mm. syrjäytymisvaarassa ja avun tarpeessa oleville ikäihmisille, lapsille ja turvapaikanhakijoille.

Kiitos Espoon kaupungin tuen, kyseisissä projekteissa kännistynyttä toimintaa on voitu nyt jatkaa säännöllisesti Sannan assistentin musiikkipedagogi Milka Pajukallion ohjaamana. Seniorit ovat saaneet oman viikottain harjoittelevan Ikiloistot-kuororyhmänsä Tapiolan palvelukeskukseen ja turvapaikanhakijat puolestaan pääsevät Sing & Shine -työpajoihin Nihtisillan vastaanottokeskuksessa.

Sanna Valvanne
Sanna Valvanne on Suomen kansainvälisimpiä kuoronjohtajia. Hän on luonut näkyvää uraa kuorojen parissa maailmalla jo yli 20-vuotta ja hänet tunnetaan erityisesti Sing & Shine with Body & Soul -menetelmästään. Sanna ohjaa kuorolaisiaan kokonaisvaltaiseen äänenkäyttöön ja ilmaisuun, innostaen ja vapauttaen kaikenikäiset laulamaan, loistamaan ja leikkimään.

Sanna Valvanne on Tampereen Sävelen vuoden 2017 taiteellinen johtaja, Espoon musiikkiopiston Kameleontti-kuorojen perustaja, entinen Tapiolan kuorolainen ja Sibelius-Akatemiasta valmistunut Musiikin Maisteri. Ennen Suomeen palaamistaan hän työskenteli 11-vuotta USA:ssa johtaen kuoroja vähäosaisille lapsille ja nuorille erityisesti New Yorkissa.

Tapahtumapaikka
Sellosali