pe 30.08.2019 09.00 - la 31.08.2019 15.00

Auroran Espoo-päivä pe 30.8. - la 31.8.

Lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurora - Järvenperäntie 1-3

Auroran ESPOO-PÄIVÄ 2019
 

Perjantai 30.8. - Aurora tarinatuulella klo 9-15

Auroran Espoo-päivä alkaa yhdessäololla ja satuseikkailuilla kun tarinoita Auroran kortteliin toimittavat Kirjastoauto Helmi, Minikustannus ja Toukka Lastenkirjakioski. Pajoja tarjoavat  myös Käsityökoulu Robotin ja Kuninkaantien työtoiminnan väki. Suussa sulavat tarinaherkut ja kesälounaan loihtii Olarin Marttojen kahvila. Lisäksi voit osallistua Onnellisuus – yhteistaideteoksen tekoon, kurkata Meijeriin ja puuhailla Gellarian Kesäpesässä kesäpelejä ja omatoimipuuhaa.

Ohjelma: 

Klo 9-15 Ovet avoinna Meijerissä. Tervetuloa tutustumaan Meijeriin ja Aikojen Aarteet jättikirjoihin. KesäpesäAuroran Gellariassa auki: kesäpelejä ja omatoimi-puuhaa. 

Klo 9-11 Kirjastoauto Helmi täynnä tarinoita. Pihamaalla.

Klo 9, 10 ja 11. Pinnalla, pinnan alla -tarinatyöpajat sanattomasta lastenkirjasta Pinnalla, pinnan alla, kuvittanut Eveliina Netti. Kesto reilut 30min. Kesäteltta. Sateella Aurinko -Sali.

Klo 9-12 Kirjanmerkkityöpaja, värityskuvia ja lastenkirjojen pop-up kauppa. Minikustannus Kesäteltta. Sateella Aurinko -Sali.

Koko päivän Kirjapaketti -arvonta. Kirjapaketin lahjoittaa Minikustannus.

Klo 9.30 Interaktiivinen satuhetki Tuikun tärkeä tehtävä -kirjan parissa.  Sukelletaan tarinaan kielitietoisten tehtävien, leikin, musiikin ja tanssin kautta. Tarinaan johdattelee luokanopettaja, kirjailija Johanna Lestelä.  Kesto reilu 30min. Ikäsuositus 4-7v. Korttelistagella. Sateen sattuessa Meijerissä.

Koko päivän Onnellisuus -yhteistaideteos. Pihamaalla. Sateella Tilanhoitajantalossa.

Aamupäivällä Käsityökoulu Robotin paja, ROBOSESSA

Aamupäivällä  Kuninkaantien työtoiminnan väen ohjaama askartelupaja. PAJASESSA, Taidetalossa

Klo 11-15 Olarin Marttojen kahvila. Tarjolla monenmoista makeaa sekä lounaaksi soveltuvaa suolaista, kuten piiraita ja salaattia. MEIJERI

 

Mukana Espoo-päivässä: Espoon kirjastoauto Helmi Kuninkaantien työtoiminta, Käsityökoulu Robotti, Minikustannus, Olarin Martat ja Toukka Lastenkirjakioski.

 

Lauantai 31.8. - Aurora laulaa ja tanssii klo 10-15 

Ohjelma: 

Klo 10-15  Olarin Marttojen kahvilassa vohveleita ja lettuja, Meijerin ovet auki ja Gellarian Kesäpesässä omatoimipuuhaa. 

Klo 10-10.30 ja 11.30-12 Avoimet Puutarhavärikylvyt. Tervetuloa lumoutumaan väreistä ja puutarhasta. Ei ennakko ilmoittautumista. Ohjaajan värikylpyohjaaja Jenni Vilander.

Klo 10 ja 11.30 Tapiolan kuoron laulutyöpaja Meijerissä. 

Tule laulamaan kuoron kanssa. Työpajoihin osallistuvien toivotaan esiintyvän Tapiolan kuoron kanssa klo 13. Sopii kaiken ikäisille lapsille. Ei ennakkoilmoittautumista. 

Klo 13-13.30 Tapiolan kuoron ja Laulutyöpajojen yhteismatinea Korttelistagella. 

Klo 13.30 Espoon kansantanssijat Korttelistagella. 

Mukana Espoo-päivässä: Espoon Kansantanssijat ry, Olarin Martat ja Tapiolan kuoro. 

 

Muutokset mahdollisia. Vapaa pääsy. Ei ennakkoilmoittautumista. Sadesäällä sisällä. 

Ohjelma päivittyy tälle sivulle kesän aikana.


Ohjelma myös nettisivulla: http://www.kulttuuriespoo.fi/fi/node/21714
 

Autoparkki osoitteessa Träskändanristi 4.

~~

#aurorankortteli
#lastenkulttuurikeskus

Vapaa pääsy!

Tapahtumapaikka
Lasten kulttuurikeskus Aurora