pe 15.03.2019 11.00 - pe 06.09.2019 14.00

Koulujen retkipäivä Pentalassa

Saaristomuseo Pentala - Pentala 44

Saaristomuseon Retkipäivässä tutustutaan 1900-luvun kalastaja- ja huvilaelämään sekä ihmisen ja luonnon yhteiseloon saaristossa. Päivä sisältää tilausvenekuljetuksen Soukan venesatamasta Pentalaan ja takaisin, toiminnallisen opastuksen saaristomuseon alueella, opettajan itsenäisesti ohjaaman luontoretken saaren poluille sekä eväshetken.

Retkiryhmiä otetaan vastaan ti-pe 15.5.-29.5. sekä 20.8.-6.9.2019. Retkipäivien kesto on klo 9.30-14. Jokaiseen retkipäivään mahtuu 2 koululuokkaa.

Yhden ryhmän koko on yksi koululuokka. Huomioimme mielellämme ryhmien erityistarpeet - kerrothan niistä opastusta varatessasi. 

Huomioithan, että yksi opettaja saa varata Retkipäivän vain koulun yhdelle vuosiluokalle (esim. koulun 4. lk). Tällä pyrimme takaamaan vierailuiden tasapuolisen jakautumisen eri espoolaiskoulujen kesken. Mahdollisia vierailuajankohtia on kevät- ja syyskaudella tarjolla yhteensä 20 päivän verran.

Retkipäivä on tarjolla vain espoolaisille 4.-6.-luokille maksuttomana Kerran lukuvuodessa -KULPS!-vierailuna. Jos luokka on käyttänyt kuluvan lukuvuoden Kerran lukuvuodessa -KULPS!-rahansa, Retkipäivään ei ole mahdollista osallistua saman lukuvuoden aikana.

Venekuljetuksen lähtö- ja paluupaikkaa (Soukka) ei ole mahdollista muuttaa. Kuljetus maksetaan Espoon kaupungin KULPS!-budjetista. Kyyditykset hoitaa kaupungin sopimustoimittaja Veka-Line oy.

Lue lisää: Retkipäivä Pentalassa

Tapahtumapaikka
Saaristomuseo Pentala
Hinta
Retkipäivä on tarjolla vain espoolaisille 4.-6.-luokille maksuttomana Kerran lukuvuodessa -KULPS!-vierailuna. Jos luokka on käyttänyt kuluvan lukuvuoden Kerran lukuvuodessa -KULPS!-rahansa, Retkipäivään ei ole mahdollista osallistua saman lukuvuoden aikana.
Ilmoittautumiset

Vuoden 2019 Retkipäivien varaus käynnistyy 15.3.2019 klo 11.
Varaukset ti-pe klo 11-15 ainoastaan puhelimitse, p. 043 8252 641.

Kesto
4 h 30 min

Opettajille ja kasvattajille

KULPS!-kategoria:
KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline. Kulttuuripolulla on kahdenlaisia kohteita. Kerran lukuvuodessa -kohteista ryhmä voi valita yhden maksuttomasti lukuvuoden aikana. Mielin määrin -kohteita ryhmät voivat hyödyntää maksutta ilman rajoituksia. KULPS!-merkinnän yhteyteen on merkitty ne luokka-asteet, joille kohde on KULPS!:ia.
Hinta ryhmille:

Retkipäivä on tarjolla vain espoolaisille 4.-6.-luokille maksuttomana Kerran lukuvuodessa -KULPS!-vierailuna. Jos luokka on käyttänyt kuluvan lukuvuoden Kerran lukuvuodessa -KULPS!-rahansa, Retkipäivään ei ole mahdollista osallistua saman lukuvuoden aikana.