la 16.02.2019 15.00 - 16.44

KannuKino: Näin koulutat lohikäärmeesi 3 (2D, orig.)

KannuKino, Kannusali - Kannusillankatu 4

(How to Train Your Dragon: The Hidden World) 
USA 2019 
Ohjaus: Dean DeBlois 
Äänirooleissa: Jay Baruchel, America Ferrera, Cate Blanchett, Kit Harrington, Craig Ferguson, F. Murray Abraham 
Kesto: 1 h 44 min 
K7
Suomenkieliset tekstit, svensk text 

Nuoren viikingin ja hurjan lohikäärmeen ystävyydestä alkunsa saaneesta tarinasta on tullut eeppinen elokuvatrilogia, joka kattaa kaverusten koko elämän. DreamWorks Animationin odotettuun uutuuselokuvaan huipentuu yksi animaatioiden historian menestyksekkäimmistä elokuvasarjoista: Näin koulutat lohikäärmeesi 3 on yllätysten täyttämä tarina kasvamisesta, rohkeuden löytämisestä ja siitä, miten rakkaista asioista irti päästäminen on kaikkein vaikeinta. 

Hikotus on kohonnut Öystilän kylän päälliköksi Astrid rinnallaan. Kylästä on tullut vilkas ja vallaton lohikäärmeiden kotipesä. Samaan aikaan kun kuvioihin ilmestyy huippuharvinainen Valkea raivo –naaras, käy ilmi, että kylää uhkaa ennennäkemätön vaara. Hikotuksen ja Hampaattoman on lähdettävä kotoa ja etsittävä kätketty valtakunta, jonka on luultu olevan vain tarua. Lohikäärmeen ja hänen ratsastajansa todelliset kohtalot paljastuvat, ja heidän on taisteltava rinnakkain aina maailman ääriin asti suojellakseen kaikkein rakkaimpiaan.

Suosittelemme, että yleisö saapuu KannuKinossa erityisesti lastennäytöksiin ainakin 20 minuuttia ennen näytöksen alkua ruuhkien välttämiseksi. 

Tapahtumapaikka
Kannusali, KannuKino
Hinta
7 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi 28.1. lähtien, 7 € ovelta.