pe 26.04.2019 09.15 - 10.10

Tenavakino: Urpo ja Turpo johtolangan jäljillä (TÄYNNÄ)

Karatalo - Kotkatie 4

Suomi 1997 
Ohjaus: Liisa Helminen, Riho Unt 
Äänirooleissa: Antti Pääkkönen, Seppo Pääkkönen, Katariina Lohiniva, Taru Tikkanen, Olli Parviainen 
Kesto 55 min 
Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille (S) 

Hannele Huovin suosittuihin satukirjoihin perustuva klassikkoelokuva on restauroitu ja elää valkokankaalla nyt entistäkin värikkäämmin. 

Uteliaat leikkikarhut Urpo ja Turpo asuvat lastenhuoneen kirjahyllyssä. Karhujen lempipuuhaa on lukeminen, sillä kirjoista saa oivallisia ajatuksia. Karhut keksivät mitä hauskimpia seikkailuja satujen sekoittuessa arkeen. Urpo ja Turpo pelastuvat leipäpuun ansiosta autiolla saarella, kohentelevat ennakkoluulottomasti muiden ulkonäköä, etsivät johtolankaa, uhmaavat sääntöjä, kaipaavat hiljaisuutta ja kilpailevat ollakseen maailman parhaita ja voimakkaimpia. 

Toy Storysta tuttujen lelujen lailla Urpo ja Turpo heräävät henkiin, kun kotiväki ei näe. Urpo & Turpo -elokuva viihdyttää niin aikuisia kuin perheen pienimpiä. Heidänkin on helppo seurata elokuvaa, sillä siinä puhutaan hyvää suomea.  

Koosteessa nähdään seuraavat jaksot: Urpo ja Turpo autiolla saarella, Urpo ja Tupo muuttumisleikissä, Urpo ja Turpo kuntoilevat, Urpo ja Turpo salapoliiseina, Urpo ja Turpo ovat rohkeita, Urpo ja Turpo haluavat olla rauhassa 

Elokuvan oppimateriaali: http://www.koulukino.fi/urpo-ja-turpo-johtolangan-jaljilla 

Tapahtumapaikka
Karatalo
Tapahtumajärjestäjä
Tapahtuma- ja kulttuuripalvelut / Karatalo
Hinta
Vapaa pääsy.
Ilmoittautumiset

Pakollinen ennakkoilmoittautuminen 8.1.2019 klo 9.00 alkaen lomakkeella www.espoo.fi/tenavakino.
Esitys kuuluu Tenavakino-sarjaan, joka tarjoaa maksuttomia elokuvanäytöksiä päivähoitoikäisille. Katso koko ohjelma www.espoo.fi/tenavakino.