pe 22.03.2019 18.00 - 21.00

Kulttuurimaistiaiset: Eläköön Espanja

KannuKino, Kannusali - Kannusillankatu 4

Tervetuloa Kulttuurimaistiaisiin, jossa on tarjolla upeita elokuvia, sykähdyttävää musiikkia ja maistuvia herkkuja eri puolilta maailmaa.! Espoon kulttuuritalojen värikkäässä tapahtumasarjassa matkataan ympäri maailmaa ja nautitaan eri maiden elokuvista, ruoasta ja musiikista. 

Eläköön Espanja pe 22.3.
Kannusalin Eläköön Espanja -tapahtuma alkaa klo 18.00 andalusialaissyntyisen Cinta Hermon konsertilla, jonka jälkeen noin klo 18.30 katsotaan espanjalainen draamaelokuva Oliivipuu (El Olivo 2016). Elokuvan jälkeen herkutellaan espanjalaisilla tapaksilla, joita tarjoilee legendaarinen Kim´s Tapas.

Tapahtuman kokonaiskesto on noin 3 tuntia.

Liput 15 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi, 15 € ovelta. Hinta sisältää tapasmaistiaiset.

Oliivipuu (El Olivo)
Espanja 2017
Ohjaus: Icíar Bollaín
Pääosissa: Anna Castillo, Javier Gutiérrez, Pep Ambròs
Kesto 1 h 39 min
K7
Suomenkieliset tekstit, svensk text

Nuori ja omapäinen Alma päättää toteuttaa sairaan isoisänsä toiveen saada perheen ikivanha oliivipuu takaisin kotikonnuilleen Espanjan itärannikolle. Alma kokoaa värikkään joukon ystäviä ja uusia tuttavuuksia ja yhdessä he lähtevät kohti Saksaa oliivipuu mielessään. Matkasta tulee yllättävämpi kuin kukaan uskookaan. Oliivipuun on ohjannut Goya-palkittu Iciar Bollain. Häneltä on aiemmin Suomessa nähty teattereissa Katmandu – taivaan peili sekä Sade kuuluu meille. 

Tapahtuma on toteutettu yhteistyössä Suomi-Espanja Seuran kanssa.

Tilaisuus on Kaikukortti-tapahtuma. Kaikukortti-kiintiö on 10 lippua. 


Espanjan lisäksi Kulttuurimaistiaisissa on matkattu kevään aikana Ranskaan Espoon kulttuurikeskuksessa ja Intiaan Sellosalissa. Kannusalin jälkeen vuorossa on vielä Japani Lasten kulttuurikeskus Aurorassa:

Kulttuurimaistiaiset: Juhlitaan Japania
Lasten kulttuurikeskus Aurora la 13.4. klo 13

Tapahtumapaikka
Kannusali, KannuKino
Hinta
15 € + toimitusmaksu (alk. 1 €), lippu.fi 7.1.2019 lähtien, 15 € ovelta.