la 13.10.2018 11.00 - 17.00

WeeGeen synttärit

Näyttelykeskus WeeGee - Ahertajantie 5

WeeGee on nyt 12vee! Juhlapäivän ohjelmistossa on koettavaa sekä lapsille että aikuisille. Kävijöitä hellitään myös Emma Shopin erikoistarjouksilla ja I love WeeGee -kasseilla.

Highlights WeeGee Tour – yleisöopastus klo 12.30 ja 14.00. Neljä museota, vaikuttavaa arkkitehtuuria 1960-luvulta ja niin paljon nähtävää!. Puolen tunnin opastuksella piipahdetaan kaikissa WeeGeen museoissa, omiin suosikkikohteisiin voi tutustua opastuksen jälkeen tarkemmin omatoimisesti. Lähtö WeeGeen aulasta.

Suomen Kellomuseo: 

Klo 11-15 Lasten kellopäivä

Käkikello kukkuu, herätyskello pirisee ja tornikello kumisee! Perheille suunnatussa kellopäivässä tutustumme kellojen maailmaan työpajojen, satujen ja leikin kautta. Tapahtuma sopii lapsille 3-vuotiaasta ylöspäin.

Klo 13.30 Yleisöopastus: Sadan vuoden lahjat – Kultakeskus 100v.

Sadan vuoden aikana Kultakeskuksen tuotteet ovat olleet vahvasti mukana suomalaisten elämässä. Arkea, juhlaa, sotaa ja rakkautta peilaavat esineet herättävät nostalgisia tunteita ja kertovat miten monipuoliseen ilmaisuun jalometalli taipuu.

Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä:

Klo 12-16 Lego-palikan synttärit

Lelumuseo juhlistaa syksyllä 2018 60-vuotiasta Lego-palikkaa kerran kuussa järjestettävillä synttärijuhlilla, joissa on tarjolla Lego-tietoiskuja, Lego-suunnistusta, Lego-tietokilpailu ja Lego-rakentelupaja. Päivän aikataulu.

ESPOON KAUPUNGINMUSEO, KAMU:

Klo 12-13 Perheiden museotunti Kamussa

Perheiden museotunnilla pääsee itse kokeilemaan ja kokemaan museossa. Museotunti on tarkoitettu koko perheelle! Viikonloppuisin järjestettävät opastukset ja työpajat sisältyvät pääsylipun hintaan.

Klo 15 Henkilövartti

Tavallisia ja tavattomia tarinoita espoolaisista. Henkilövartti kertoo yhden ihmisen tarinan vuosisatojen varrelta.

 

Kuva: Heidi-Hanna Karhu

 

Tapahtumapaikka
Näyttelykeskus WeeGee
Hinta
Aikuiset 12 euroa
Alle 18-vuotiaat ja yli 70-vuotiaat ilmaiseksi
Alennusryhmät 10 euroa (eläkeläiset, opiskelijat, nuorisokortti EYCA, opettajat, varusmiehet, työttömät sekä yli 10 hengen ryhmät)
Kaikille ilmainen sisäänpääsy perjantaisin klo 17-19.
WeeGee on Museokorttikohde.

Oikeus alennushintaiseen lippuun on todistettava lipunoston yhteydessä. Ilman todistetta alennusta ei voida myöntää.

Henkilökohtaisilla avustajilla on WeeGeelle maksuton sisäänpääsy. Opas- ja avustajakoirat ovat myös tervetulleita.

Kaikukortilla WeeGeen pääsylippu ilmaiseksi.

Helsinki-kortilla WeeGeen pääsylippu ilmaiseksi.

Hyväksymme maksuvälineeksi Smartumin Liikunta- ja kulttuurisetelit, Smartumin Saldo-kortin, Edenredin Virikesetelit ja Edenred-kortin, Ticket Mind&Body -kortit, ePassin ja Eazybreakin.