to 08.08.2019 09.00 - pe 04.06.2021 19.00

Opi leikiten! -opastuspaketti KULPS

Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä - Näyttelykeskus WeeGee, Ahertajantie 5

Millaisia olivat iso-iso-isoisän ja isoäidin lapsuuden aikaiset lelut ja leikit? Miten ne eroavat nykyleluista? Mistä lelut tulevat museoon? Nämä kaikki asiat opitaan kuin leikiten pakettiin kuuluvan opastuksen, leikkituokion ja koulussa tehtävien lisätehtävien avulla. Opastuksella on mukana kosketeltavia leluja ja opastusta voidaan muokata ryhmän toiveiden mukaan. Kesto noin 45 minuuttia.

Ryhmän koko maksimissaan 30 lasta. Varauksia otetaan vastaan ti-pe klo 9 alkaen. Varauksen mielellään vähintään 2 viikkoa etukäteen.

Hinta
Vapaa pääsy.
Ilmoittautumiset

KULPS! -vierailun voi varata numerosta 050-5900137 tai sähköpostiosoitteesta lelumuseo[a]hevosenkenka.fi mielellään kahta viikkoa etukäteen. Ryhmiä otetaan vastaan ti-pe klo 9 alkaen.

Ikäsuositus
1.-2.-luokkalaiset
Kesto
45 min

Opettajille ja kasvattajille

KULPS!-kategoria:
KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline. Kulttuuripolulla on kahdenlaisia kohteita. Kerran lukuvuodessa -kohteista ryhmä voi valita yhden maksuttomasti lukuvuoden aikana. Mielin määrin -kohteita ryhmät voivat hyödyntää maksutta ilman rajoituksia. KULPS!-merkinnän yhteyteen on merkitty ne luokka-asteet, joille kohde on KULPS!:ia.