ke 03.10.2018 18.00 - 18.45

Teatteri ILMI Ö: Muovipussimeri

Lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurora - Järvenperäntie 1-3

Muovipussimeri on kokemuksellinen esitys merestä, muovista ja meren eläimistä. Esitys vie katsojan merenrannalle, hiekan ja meren siloittamien kivien äärelle tuntemaan ja kuulemaan, mitä merelle tänään kuuluu. Esityksen jälkeen katsojat saavat viettää aikaa näyttämöllä ja tutkia esityksessä rakentunutta maisemaa.

Kesto 25 min esitys + 20 min ohjattu aika näyttämöllä.
Suositusikä 3-8v. Liput 4 € /hlö.

Ennakkovaraukset pikku-aurora@espoo.fi / 09-81683364.

Kahvio! Järjestää Olarin martat. Käteismaksu.

---
Lisäksi:
klo 17-19.30 Elämää luodolla -heijastintyöpaja
Majakka luodolla, purjevene ulapalla, norppa kalliolla, kalaparvet ja lokit… Mitä kaikkea näet, kun vietät aikaa majakalla? Suunnittele ja valmista heijastin pimeneviin syksyn iltoihin. Maksuton.
Opettaja: TaM, muotoilija Laura Pokela

LASTEN TAIDEFESTIVAALI KUTITUS 3.-7.10.2018

Ohoi! Oletko valmis? Sukella mukaan merelliseen Kutitus-seikkailuun! Sukellusretkellä kohtaat kummia otuksia ja merirosvoja, löydät kimaltelevia aarteita, pukeudut merenalaisessa salongissa ja tähyilet majakasta kaukaisuuteen! Näetkö jo horisontissa muurahaisten veneen? Kutitus-miehistön matkassa pääset tutustumaan myös Itämeren kaloihin ja saloihin.

Kutitus-kissat Viksu ja Viiksi toivottavat kaikki tervetulleeksi kastelemaan tassunsa ja seikkailemaan Espooseen! Festivaali tarjoaa monipuolista ohjelmaa Espoon kulttuurikeskuksessa Tapiolassa 3.-7.10. ja Lasten kulttuurikeskuksessa Aurorassa Järvenperässä 3.-4.10. Tulossa myös Kutitus-etkot Auroraan la 29.9.!

Tänä vuonna festivaalin teemana on merelliset seikkailut sekä Itämeren ja ympäristön suojelu. Kutitus-festivaali tukee John Nurmisen Säätiön toimintaa ja lahjoittaa osan pääsylipputuloista Puhdas Itämeri -hankkeiden hyväksi.

Tapahtumapaikka
Lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurora
Hinta
esitysliput 4e, Kaikukorttitapahtuma