ma 03.09.2018 10.00 - to 23.05.2019

RAXU TASKUNEN

Tanssiteatteri Glims & Gloms -

Simo Heiskasen Raxu Taskunen on yhden esiintyjän vauhdikas, esitystilan mukaan muuntautuva ja pieniinkin puitteisiin mahtuva esitys, jossa esiintyjä esittää kaikki tarinan hahmot. Esityksessä katsotaan maailmaa pienen, taskuihin hyvin mahtuvan, Raxu Taskusen näkövinkkelistä. Hän on nokkela, vilkas ja erittäin laiska persoona, joka yrittää kaikin keinoin pakoilla velvollisuuksiaan, kuten päiväunille käymistä tai terveellisen ruuan syömistä.

Raxu Taskusen lavasteet ovat kevyet ja nopeasti pystytettävissä ja purettavissa.. Kerronnallisten keinojen pääpaino on rekvisiitan kekseliäässä hyödyntämisessä ja esiintyjän monipuolisesti eri hahmoja ilmentävässä äänenkäytössä ja laulujen sanoituksissa.

Raxu Taskunen kiertää päiväkodeissa syksyllä 2018. Esityksiä järjestetään päiväkodeissa ja esikouluissa osana Espoon kaupungin varhaiskasvatuksen kulttuurikasvatuksen pilottihanketta. Esitys soveltuu myös koululaisille, vuosiluokille 1-3. Kouluille esitys on tilattavissa ilmaisena KULPS-esityksenä.

Ilmoittautumiset

Esitys on tilattavissa kouluvierailulille sähköpostitse simo.heiskanen@glimsgloms.com ja puhelimitse +358405701129

Ikäsuositus
3-9 v.
Kieli
suomi
Kesto
35 min

Opettajille ja kasvattajille

KULPS!-kategoria:
KULPS!-kulttuuripolku on Espoon peruskoulujen kulttuurikasvatuksen väline. Kulttuuripolulla on kahdenlaisia kohteita. Kerran lukuvuodessa -kohteista ryhmä voi valita yhden maksuttomasti lukuvuoden aikana. Mielin määrin -kohteita ryhmät voivat hyödyntää maksutta ilman rajoituksia. KULPS!-merkinnän yhteyteen on merkitty ne luokka-asteet, joille kohde on KULPS!:ia.