ke 25.04.2018 10.00 - su 24.03.2019 16.00

Toiveiden museo

Glimsintie 1

Espoon kaupunginmuseo täyttää tänä vuonna 60 vuotta. Talomuseo Glimsin erikoisnäyttely Toiveiden museo kertoo museotoiminnan historiasta ja houkuttelee museovieraat mukaan kehittämään Espoon kaupunginmuseon tulevaisuutta.


Näyttelyssä on esillä paljon vanhoja valokuvia ja näyttelyjulisteita menneiltä vuosikymmeniltä. Lisäksi siellä pääsee tutustumaan Espoon kaupunginmuseon uusimpiin esinelahjoituksiin ja -hankintoihin. Esillä on esimerkiksi Tapiolan metroasema länsimetron pienoismallista sekä paljon mediajulkisuuttakin saanut pontikkapannu.
Kun Espoon kunnallinen kotiseutumuseo perustettiin vuonna 1958, se oli pitkään ja hartaasti odotettu toiveiden museo. Nyt kun 60-vuotias kaupunginmuseo tähyää toiveikkaana tulevaisuuteen, mukaan halutaan museon asiakkaat ja yleisöt. Toiveiden museo -näyttelyssä jokaisella museovieraalla on mahdollisuus kertoa, mitä itse tulevaisuudessa haluaa ja odottaa Espoon kaupunginmuseolta. Tervetuloa mukaan ideoimaan!


Talomuseo Glimsin kesäohjelmassa on 60-vuotisjuhlan kunniaksi paljon uusintoja menneiden vuosikymmenten ohjelmistosta. Tervetuloa museokesään nauttimaan nostalgiasta ja bongaamaan vanhat suosikit!
 

Hinta
Näyttely sisältyy museon pääsylipun hintaan.