la 21.04.2018 13.00 - 14.26

KannuKino: Naapurini Totoro (dub.)

KannuKino, Kannusali - Kannusillankatu 4


(Tonari no Totoro)
Japani 1988
Ohjaus: Hayao Miyazaki
Suomenkielisen version ohjaus: Pekka Lehtosaari
Suomenkieliset äänet: Iida Malinen (Satsuki), Roosa Viitanen (Mei), Ville Haapasalo (isä), Titta Jokinen (mummo), Ruska Lehtosaari (Kanta), Minna Haapkylä (äiti)
Kesto: 1 h 26 min
S

Rakastettu japanilaisklassikko palaa teattereihin uutena digitaalisena versiona!

Leikkiessään yksin uuden kotinsa pihalla 4-vuotias Mei havaitsee pienen valkoisen olennon, joka toisen, hieman isomman ja sinisen olennon kanssa pakenee metsään. Mei seuraa olentoja ja putoaa kamferipuun juurella olevaan onkaloon. Sieltä hän löytää suurikokoisen nukkuvan elukan, jonka nimeää Totoroksi.

Hayao Miyazakin kolmas pitkä elokuva Totoro on Studio Ghiblin tuotannon hurmaava peruskivi ja ehkä kaikkein kallisarvoisin elokuva-aarre. Totoron nostalginen, 30-luvun Showaan sijoittuva luonnonläheinen maailma ja tarina uuteen taloon muuttavista siskoksista sekä viereisessä metsässä elävistä maagisista karvaturreista sisältää useita Miyazakin tuotannon kantavia teemoja.

Totoro on kunnianosoitus luonnonvoimille. Miyazaki kertoo tarinan uuteen kotiin – jossa ainakin melkein kummittelee – ja läheiseen metsään tutustuvien 10- ja 4-vuotiaiden tyttöjen näkökulmasta. Totoro ei ole kiinnostunut aikuisesta pyrkimyksestä järjestykseen tai logiikkaan. Totoro jakaa hyvää mieltä edesvastuuttoman omapäisesti ja mielivaltaisesti. Totoro on kuin säätila, mahdoton ennustaa. Sen mukaan on vain elettävä. Sen viehätysvoimaa ei voi mitenkään kiertää eikä väistää. Totoro on maailmanlaajuinen ilmiö. Kerrankin elokuva joka sopii taatusti kaiken ikäisille.

Traileri

Esitys on Kaikukortti-tapahtuma. KannuKinon Kaikukortti-liput voi lunastaa vain paikan päältä esityksen yhteydessä, ei Lippupisteestä.

Suosittelemme, että yleisö saapuu KannuKinossa erityisesti lastennäytöksiin ainakin 20 minuuttia ennen näytöksen alkua ruuhkien välttämiseksi.

Hinta
Liput 6 € + toimitusmaksu Lippupiste (16.4. lähtien), 6 € ovelta.